ADX5150X-35X usb DVD player AKAI

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
Pozdravljeni, mene zanima kakšne imate kaj izkušnje s predvajalniki Akai. Namreč v bigbangu imajo tega za 35 €. Sem govoril z nekom, ki se poklicno ukvarja z avdio / video storitvami in mi je prvo znamko predvajalnikov priporočil Akai. Ker sem bil v bližini bigbanga sem šel pogledati , če ga imajo in ker ga imajo na akciji sem tudi prodajalca vprašal kaj si misli in če bi mi ga priporočil in je prvo začel razlagat kako je bita to kakovostna znamka , zdaj jo pa želijo uničiti s poceni izdelki in nato vpraša kolega koliko imajo reklamacij in mu odgovori, da praktično ni, nakar mi samo reče no sej vidiš kaj sem ti rekel. Tako, da mi ni bil v nobeno pomoč!

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Akai je bila res včasih dobra japonska znamka (odlični kasetniki), sedaj pa so že nekaj časa kitajci lastniki znamke.
Je pa res presenetljivo malo reklamacij pri novejših AKAI izdelkih, sploh če primerjamo z Hyundai in podobnimi znamkami. Ne pa pričakovat čudeža za 35 EUR.

LP
Goran

22. jul 2007
13.416
1.666
113
124
pri predvajanju filma iz ključka včasih na film par krat za sekundo rahlo zmrzne, pa pač standardne težave z šumniki, drugače dela v redu, za 35€ tudi ne moreš več pričakovat, ko crkne ga z lahkoto vržeš v smeti in greš po drugegaLPWWY

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Film, predvajan iz ključka cuka zato, ker ima player USB 1.1. Če vzameš player z USB 2.0 (npr. Philips DVP3260), pa ni težav.

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
No, jaz sem to kupil in moram reči, da po 1 tednu deluje zaenkrat še super. dejansko res mogoče kakšnikrat cukne pri branju z USb ključa, ampak ni pretirano moteče. Mislim pa, da celo piše, da je USB 2.0. Ampak ne vem.
Za zaključek lahko rečem, da sem zadovoljen, gledal sem vse živo (divx cd,dvd,usb, dvd,.....) in vse deluje normalno.

lp

andyman

Zelenc'
20. mar 2008
29
0
1
Zdravo,

kako se obnaša ta player z DUAL DVD-ji?
Če je možno te prosim, da kakšno sliko s podnapisi priložiš.

Hvala,

Lp, A!

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.572
4.492
113
49
Na sončni strani ALP
Kupil zadevo, doma vzel iz škatle, priklopil na TV in ne prebere NIČ...
17758-icon_confused.gif

Dam not drugo plato, mleje, pa mleje, pa mleje, pa še vedno nič...
10.gif

Danes ga nesem nazaj v štarcuno...
jezen.gif

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
Dual DVD se mi zdi, da še nisem poskusil. Vse drugo mi dela normalno. Edino pri branju iz USB ključa vsake toliko zastane za 1-2 sekundi, ampak ni preveč hudo, se da normalno gledati!

Upam, da mi bo čim prej uspelo preveriti kako deluje DUAL DVD in prilimati kakšno sliko.