AdriaRoute v2.1

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Fantje tisti ki posilate napake na navigo,dejte se to napako poslat jim

N45 58.773 E14 41.718 na tej točki te hoče spelat na avtocesto če hočeš iti proti Grosuplju oz LJ,sicer če bi mel krosko bi mogoče uspelo amapk z avtom pa ne gre čez 10m skalnati rob
uf-1.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Eno težavo opažam pri AR 2.1.

Za iskanje mest uporabljam poštne številke. In Dosti krat se zgodi, da ne najde poštne številke od LJ ali MB, kaj šele manjših mest. Ko ga znova zaženem - deluje !

Ve kdo zakaj ? Imam n 250w, prej je bila AR 2.10 gor.

Nazadnje urejeno:

jerbra

Zelenc'
1. avg 2008
17
0
1
Na nuvi310 imam naloženo AR 2.10 na SD kartici pa ostale karte.Imam oa oroblem ki ga na tem forumu še nisem opazil....
Gre namreč za to da sami napravi ne morem izklopiti karte AR,oziroma kljukce v kvadratu.Je imel že kdo podobno težavo in je najdel
rešitev...? Rad bi istočasno uporabljal samo eno karto da se ne mešajo med sabo.
Za vsak odgovor že vnaprej hvala

lp jerbra

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Nimaš naloženega gmapprom.img (zemljevida), ki si ga dobil naloženega v samem nuvi-ju. Tako sem nekaj bral pri podobnem problemu.

jerbra

Zelenc'
1. avg 2008
17
0
1
Na Nuvi310 sem sam naložil AR ki sem ga dobil na CD in pa nadgradil na uradni strani.Ko naložim karto imam na njej samo gmapsupp.img datoteko tako da ne vem kje bise lahko zmotil.Gmapprom.img datoteke ki jo omenjaš pa ne najdem...Se mogoče spomniš kje si bral o tem problemu....?

LP jerbra

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Samo zamenjaj file v gmapprom.img (ročno preimenovanje datoteke)- to je osnovni pa javi

jerbra

Zelenc'
1. avg 2008
17
0
1
Seveda sem probal tudi ti in zadeva je ista.Probal sem tudi verzijo 2.00-isto.Vse ostale karte se da izklopiti.
Bom probal karto shraniti na SD pa bomo videli rezultat.
Mogoče še kakšna ideja..?Upam da ni kaj narobe z Nuvi.

lp jerbra

DaDo

Zelenc'
23. avg 2008
5
0
1
Imam problem z AdriaRoute v2.1 z načrtovano potjo iz Maribora do Term Laško.
Namesto, da me pelje po cesti, naredi pot za letalo..Isto mi naredi v MapSource.
lp Darko

DaDo

Zelenc'
23. avg 2008
5
0
1
Dal sem na krajši čas, krajša razdalja, in je vedno isto -ravna črta v MapSource, na Garminu 760 mi pa naredi ruto blizu ceste kar naravnost..
Če izberem drugo končno lokacijo je pa vse ok, mislim, da je nekaj narobe z izračunom poti za relacijo Terme Laško.
Na zemljevidu City Navigator je pa načrtovana pot pravilna.
lp
Darko

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Pardon!!

Na zgornji sliki sem se izognil kontroli vinjet pred Celjem
bonk.gif
!!

Nazadnje urejeno:

DaDo

Zelenc'
23. avg 2008
5
0
1
Ti si napisal končno postajo Laško, to meni pokaže pravilno, napiši končno postajo Terme Laško.
lp
Darko

yanik

gps navigator
18. avg 2007
652
0
16
Šmartno ob Paki
Ravno ko je o tem govora, sem se spomnil, da sem imel tudi sam že nekaj časa nazaj enako težavo, ravno pri Termah Laško.

Problem je v tem, da se tukaj navigira do točke POI, in očitno ta točka nima povezave s cestami, ki vodijo do nje, ali pa so povezave kako drugače čudno speljane ali prekinjene. Skratka napaka v karti.

Poiščeš pač na karti eno lokacijo blizu te in jo shraniš pa zadeva deluje.
Malo se je pač treba znajti, na žalost popolnih stvari ni.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik DaDo pravi:
Ti si napisal končno postajo Laško, to meni pokaže pravilno, napiši končno postajo Terme Laško.
lp
Darko

Žal mi Terme Laško ne najde ne kot mesto, ne kot POI ???
Jodlar

EDIT:
Najde! ampak v seznamu so navedene samo kot Terme, ko kliknem pokaži, pokaže na zemljevidu Terme Laško
Ravna črta tudi pri meni!

Nazadnje urejeno:

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Citat:
Uporabnik jerbra pravi:
Seveda sem probal tudi ti in zadeva je ista.Probal sem tudi verzijo 2.00-isto.Vse ostale karte se da izklopiti.
Bom probal karto shraniti na SD pa bomo videli rezultat.
Mogoče še kakšna ideja..?Upam da ni kaj narobe z Nuvi.

lp jerbra

No če slučajno še nisi rešil.
Ubistvu ti manjka samo basemap.img to naj bi bila karta sveta. Naloži na garmina karto sveta in jo preimenuj v basemap.img potem pa še enkrat prenesi gor AR kot gmapsupp.img na kartico pa še ostale in bi načeloma moralo delati, lahko pa daš na garmina še kakšno karto ki jo preimenuješ gmapprom.img.