AdriaRoute v2.1

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Sem bolj laik na tem področju in me zanima, kako naložim novo verzijo AdriaRoute na Garmina nuvi 310. Problem je v tem, da nevem, kje imam namestitveni cd od AdriaRoute, vse skupaj pa je naloženo na samem spominu Garmina.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Ali ti MapSuorce ročno vrisano pot upošteva pri izračunu poti, ali šele po tem, če ti to pot upoštevajo pri ubdatu...
Tole me še vedno zanima?
uf-1.gif

RisPo

Pripravnik
25. jun 2008
31
0
6
No fantje, kdaj se gremo peljati z vlakom iz Velenja proti Otiškemu vrhu? AR 2.1 pravi, da ta proga obstaja, če prav jo že par 10let ni...

Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Kje si pa videl vrisano progo med Velenjem in Otiskim vrhom ? Meni jo ni se nikoli prikazalo, ko se tam vozim, tudi v mapsourcu se konca pri Renault servisu.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Daj podrobnosti na NAJVISJE in priblizaj na 70m, pa poglej, kje se konca. Pri servisu.

RisPo

Pripravnik
25. jun 2008
31
0
6
Pa res, tam pa kaže pravilno. Drugače pa sramotno, da je toliko podobnih šlamparij v tej karti in malo morje napak.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Daj si dol zadnji MapSource, tvoja verzija je verjetno stara, ker kar tebi prikaze pod SREDNJE, meni prikaze pod NAJNIZJE.

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
No ja...adria ne ve, kje sem doma...city navigator pa
smile-1.gif
Če je vse bolj načičkano z barvami....še ne pomeni, da je dobro. Skratka...tale adria...no, nč ne bom komentiral ("podarjenemu" konju.....)

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
smile-1.gif
Če je vse bolj načičkano z barvami....še ne pomeni, da je dobro. Skratka...tale adria...no, nč ne bom komentiral ("podarjenemu" konju.....)
Enako

senator

Pripravnik
15. apr 2008
75
0
6
slo
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
smile-1.gif
Enako

Eni smo adrio pošteno preplačali in zato "brezplačni" upgrade ne more biti pokritje za "šlamparije" in neprofesionalnost ter aroganco v uradnih odgovorih (glej temo AR2.1 AT2.11 v sosednjem forumu s strani Navi......)

Klinger

Zelenc'
4. jul 2008
3
0
1
Zdravo.
Inštaliral sem si AR 2.1 in ga testiral v praksi. Lahko rečem,da sem globoko razočaran. Nastavil sem si ga za pot v službo. pa me je hotel usmeriti po čisto neki polski vesti... joj sem globoko razočaran. Si že vlečem dol staro verzijo " 2.0, ki je zakon.
Zanima me samo, če je veliko sprememb na kartah HR,BiH,Srbije in Maledonije?

Lp!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hmm če te usmerja po polski cesti mogoče poskusi izključiti makedamske poti v nastavitvah ter označi naj ti upošteva najhitrejši čas! Jaz sem že kar lep kos naše dežele prepotoval za 2.1 in dela perfektno, seveda stvar okusa...

Lp