Adijo pamet stara kurba, adijo svet

tomi

Guru
1. sep 2007
20.159
11.630
113
MB
Država s svojimi prvimi predstavniki (politiki) daje res lep zgled kako poštenost in uboganje sistema prinaša blagodejno življenje. Sistem, ki preko davkov in kraj požre večinski del prihodkov državljanov in jim zraven trobi naj delajo več pač ni nekaj, čemur bi mladi danes ploskali, potem ko vidijo iz prve vrste kaj se dogaja z njihovimi starši.
ko si enkrat politik, je pogosto večina vzgoje že za tabo, tak da ne vem če je to prava povezava. še vedno mislim da je politika zgolj in samo ogledalo ljudstva, oz pač dostavi kar si ljudje želijo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.101
9.232
113
ko si enkrat politik, je pogosto večina vzgoje že za tabo, tak da ne vem če je to prava povezava. še vedno mislim da je politika zgolj in samo ogledalo ljudstva, oz pač dostavi kar si ljudje želijo.
Tako je. Naši otroci bodo nekoč lahko politiki, ali kako drugače predstavljali našo državo. Tako da ves izvirni greh se začne pri starših, pa lahko eni obračajo besede kakorkoli želijo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.218
2.380
113
Pomurje
Tako je. Naši otroci bodo nekoč lahko politiki, ali kako drugače predstavljali našo državo. Tako da ves izvirni greh se začne pri starših, pa lahko eni obračajo besede kakorkoli želijo.
ti starši vzgojeni v demokraciji? veliko jih je, ki niso vredni besede starš.

Šola je nekoč bila vzgojno-izobraževalna ustanova. Vmes so postali samo še izobraževalna.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.103
1.039
113
Zvečer so se jajčke že skrčile :evil:

Saj imamo zdaj umetno inteligenco, google itak vse ve, za vse ostalo je tu - mamin mail.

A če človek reče, mladi so pač še nezdreli...

So mi včeraj pokazali:
- video poptv, kjer "novinar" ves navdušen razlaga, da so tudi njega posprejali
- izjavo "NE"svetovalne delavke ene Ljubljanske srednje šole, da spreji so pač tak lep ritual.
:bruh:

Naj kdo poišče, men se ne da.

V skladu s politično nehigieno, kje je predlog za odstop šolskega in notranjega ministra.
Dobra prilika ne sme v nič :evil:

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.238
9.468
113
Za zajebancijo smo mi kupovali peno za britje, en je šel v ekstrem, ko je z lakom za nohte risal F na čela. Še isti dan je bil pri ravnatelju.

Spreji so pa res en lep ritual, še dobro, da so bili v zračnem okolju:

1788416742395.png

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.103
1.039
113

40 sek
izjava svetovalne delavke iz gimnazije Poljana, Jasna Plahuta. :bonk:

hvala umetna pamet

Priponke

• 1788417972069.png
    1788417972069.png
    253,5 KB · Ogledi: 55

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.267
14.819
113
naša ne bo šla prvi dan v šolo, edina opcija, da ji sami neb kaj na pamet padlo v skupinski histeriji. Case closed.
Razumem še malo zajebancije pa koruzo mal pi pi pi pa kak flomaster in svastiko na čelo.. vse ostalo je pa mimo :evil:

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.155
5.438
113
naša ne bo šla prvi dan v šolo, edina opcija, da ji sami neb kaj na pamet padlo v skupinski histeriji. Case closed.
Razumem še malo zajebancije pa koruzo mal pi pi pi pa kak flomaster in svastiko na čelo.. vse ostalo je pa mimo :evil:
Lahko pa obleče žakl za krompir - oni stari iz jute, pa vrečko na glavo - spet eko papirnato in je to-to. ;)

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

jello

Guru
22. sep 2008
11.709
4.863
113
Si lahko predstavljaš kako ostalim 95%, ki jih niso posneli uspe prit domov normalno, "v enem kosu", brez posebne drame?

jello

Guru
22. sep 2008
11.709
4.863
113
Tako da gredo zjutraj v šolo in po pouku domov ali kam drugam, namesto na čopovo prosit za sprej v ksiht.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace