Acid :D

anchitsa

Pripravnik
11. okt 2007
60
0
6
Malo sem se že preposlušala Winka, pa bi poznavalce prosila za kak predlog...
Torej, iščejo se komadiči z dosti acida, zvrst ni bistvena, važno, da je elektronika. Najlepša hvala vsem za trud
zmaga.gif

Malo apetizerja
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
haha, hud video!
zmaga.gif

Sicer pa sorry, ne morem ti pomagat, jaz sem bolj v drugih vodah (House, nujazz, ...)

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Hmmm...

Vredu acid sicer ni najlažje dobit ampak probaj kaj v stilu Emmanuel Top, Acrid Abeyance, Nexus 6, Cherry Moon Trax... to so tam sredi 90' sekali..

Aja pa Plastikman!

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
Kruder & Dorfmeister, Bonobo, DZihan & Kamien.. mogoce se kj v tej smeri..

stupid-1.gif

Ti nimaš vse pojme razčiščene glede glasbenih žanrov. Dej porka duš ne zavajaj ljudi s takimi neumnimi izjavami. Najprej pri Massive attack mešaš nek elektro zraven
stupid-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
Kruder & Dorfmeister, Bonobo, DZihan & Kamien.. mogoce se kj v tej smeri..

stupid-1.gif

Ti nimaš vse pojme razčiščene glede glasbenih žanrov. Dej porka duš ne zavajaj ljudi s takimi neumnimi izjavami. Najprej pri Massive attack mešaš nek elektro zraven
stupid-1.gif

če se še išče no.....
crazy1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Jst pa čutim prikrivanje glasbene nerazgledanosti z odgovori tipa: nekaj povezave je. Dej mi prosim malo bolj konkretno razlož o teh povezavah.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Sem te samo prosil če lahko obrazložiš svojo trditev. Torej od kje tebi povezave Kruder & Dorfmeister, Bonobo, DZihan & Kamien na acid in Massive Attack na elektro ? Čakam na konkreten odgovor.