ABA ENGLISH

KendrickLamar

Pripravnik
17. dec 2013
43
0
6
Živjo vsem skupaj. Potrebujem en nasvet in sicer ali je že kdo uporabljal ta ABA program?

https://www.kolektiva.si/3-6-ali-12-mesecni-online-tecaj-anglescine-pri-aba-english.html

Kolektiva ponuja program učenja angleščine po zelo ugodni ceni pa me zanima, če kdo to že uporablja, da mi malo opiše zadevo in če se jo splača kupiti? Zelo rad imam angleščino in bi se jo rad še bolje naučil, ker mislim prihodnje delati in živeti v tujini pa me zanima, če kdo pozna ta program??

LP

bws615a

Pripravnik
17. sep 2014
43
0
6
Živjo asteliks

Mi lahko prosim poveš kje oziroma kako si prenesel vse posnetke na cd. Jaz se učim na njihovi strani kjer sem se tudi prijavil in zdaj vadim govor itd pa me zanima ali imaš ti odpre vse vaje ali samo določene?

Aja pa še tole če morda veš, ko je tisti dialog in se pogovarjaš me zanima a veš tam ko najprej poslušaš da pove stavek in nato ti klikneš mikrofon kjer ga ti ponoviš vendar ne vem zakaj ampak potem ko imaš tisti znak da predvaja oba pa primerjaš mi ne deluje oziroma ko kliknem se ne zgodi čisto nič. Morda poznaš rešitev?

LP

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Gledam kot navaden film.Samo poslušam in se učim slovnico. Nič ne odgovarjam