A znajo tipi ...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Matr ste posrečeni nooooooooot. To pomen, da dons niti z enim tipom ne morš normalo komunicirat. Pred frendi in na daljavo ste itq vsi carji. Ko pride pa do soočenja "one on one" pol vam pa muca jezik popapca. To je realnost ja ja.

majč

Seveda lahko, samo to precej varira od sogovornice. Zdaj, če si ti čurka, potem tip res ni nič kriv.

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Citat:
Ko pride pa do soočenja "one on one" pol vam pa muca jezik popapca.

Prvo je treba zobe iz muce populiti ali pa fsaj noge fino skup tišati, pa nebo nobenemu pubecu več jezik čavsnila pa mu ga pojedla. Pa zdresirati bi jo mogoče bilo treba, tak preventivno. Jaz tui nebi pesa čuvaja kar tak pusto pred bajto fraj laufati, če ne bi bil ziher da bi vedo kak se obnašati ko poštar pride.

Za zmirom vaš, Batate

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi: Seveda lahko, samo to precej varira od sogovornice. Zdaj, če si ti čurka, potem tip res ni nič kriv.

No dej ti sam svoj odgovor preber, pa boš vidu, da se s tabo ne da komunicirat, ne da bi sploh kaj konkretnega odgovoril, kako ti recimo na zmenku komuniciraš, si začel podjebavat, mislim če prvo ženski rečeš, da je č..kr neki, pol bi ti jaz un sok na glavo zlila pa šla. Spet en ane, k se tlelele dela pametnega.

Sam ta model pojma nima, a razumeš?

majči

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Res nebomo nikoli taki frajerji ko David Hasselhoff, ampak fseeno pa taki šrot spet nismo?
confused-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi: Seveda lahko, samo to precej varira od sogovornice. Zdaj, če si ti čurka, potem tip res ni nič kriv.

No dej ti sam svoj odgovor preber, pa boš vidu, da se s tabo ne da komunicirat, ne da bi sploh kaj konkretnega odgovoril, kako ti recimo na zmenku komuniciraš, si začel podjebavat, mislim če prvo ženski rečeš, da je č..kr neki, pol bi ti jaz un sok na glavo zlila pa šla. Spet en ane, k se tlelele dela pametnega.

Sam ta model pojma nima, a razumeš?

majči

Ti še sama sebe ne razumeš, kaj šele, da bi te razumeli ostali. Tipična čurka.