A znajo tipi ...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
V bistvu me bolj kot Jizz in his pants skrbi da se babe čedalje bolj mečete za takimi p.e.d.e.r.č.i.n.a.m.i kot so v spotu
stupid-1.gif

...ni več tapravih descov, sam še obične [censored]čine, pol smo pa bejbe samske...kiiiih...sam smo vsaj hepi prehlajene kiiih, smrk

majč bzzzzzzzzzzzz

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
hm, če ne bi bilo tistega vmes..bljak, cihh, censored, bi te pa mogoče danes kakšen klinček grel..pa brez zamere
wink-1.gif
smili se sama sebi

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
kokr sem napisala v prejšnjem postu iz kiiih mojga prehlada vije veselje, tko da ne vem o čem ti govoriš smrk razen, če hočeš povedat, da bi se tvoj mali klinček rad grel kiih, lej to me pa glih ne zanima smrk

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Veš kako je s tem, mi je fajn vznemirljiv dogodek to pecanje in flirtanje in pol padejo kake besede, debate, se razvije v kakšen zmenek itd......tkole prek neta to zgubi cel čar.

majč

lkontr

Pripravnik
18. feb 2011
84
0
6
Res ni več tapravih moških, al so mamini sinčki ali se pa posvečajo samo svojim kolegom. Da bi pa kdo znal nudit ljubezen, pa ni govora.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Draga moja, kaj če bi šla midva enkrat na eno pjačko
grims-1.gif
Obljubim, da se ti bom vsaj takrat popolnoma posvetil. Upam, da ti bom dokazal, da nisem ne mamin sinček in da tudi eden tistih nisem, ki se posvečajo samo svojim kolegom.

lkontr

Pripravnik
18. feb 2011
84
0
6
Vsi obljubljajo samo ""greva na pijačko?"". Mislim da smo ženske malo več vredne kot pa dva deci soka, ane??

lkontr

Pripravnik
18. feb 2011
84
0
6
No no tako ravno ne. Kakšen pogovor v naravi je tudi lep, da ni treba ravno v gostilne rinit med alkoholike. Imam namreč slabe izkušnje z njimi....
Bi te pa rada vprašala zakaj si ne morem avtarja prilimat?? Piše namreč da nimam dovolj "altov" Kaj je to sploh? Mi lahko pomagaš??

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ja Majč, kakšn uprašanje.
Tipi znamo use čist use, tud kej več. Predvsem pa smo center vsega pomembnega in ......

Matr babe. :p

lp D

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ja kaj pa nej, z zelenavnimi sokovi, matr ženščeta.

Gremo kej bl pamtnga no, tri strani pa nobene bl pametne slike k volnenga mudogrelca :p

lp D

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik lkontr pravi:
Res ni več tapravih moških, al so mamini sinčki ali se pa posvečajo samo svojim kolegom. Da bi pa kdo znal nudit ljubezen, pa ni govora.

a če ti izrezlja kak izdelek iz lesa, pa ni v redu...a ti bi pa rada tipa, na katerem bi visela 24 ur na dan??? Ne, tega pri ženskah pa noben normalen moški ne mara!!! Kaj pa je na tebi tako posebnega, da bi se morali pravi moški zanimati zate? nočem biti žaljiv ali pa karkoli, ampak zanima me, res me zanima!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik lkontr pravi:
No no tako ravno ne. Kakšen pogovor v naravi je tudi lep, da ni treba ravno v gostilne rinit med alkoholike. Imam namreč slabe izkušnje z njimi....
Bi te pa rada vprašala zakaj si ne morem avtarja prilimat?? Piše namreč da nimam dovolj "altov" Kaj je to sploh? Mi lahko pomagaš??

Okej stari, če že ti zajebavaš z naravo, bom pa še jaz...

a poznaš un vic, k gresta Metod trobec pa ena bejba v gozd??

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
No zdaj pa že mal pretiravaš.
1. Nismo vsi tipi alkoholiki. Res, da včasih kaj spijem, nalivam se pa ne.
2. Narava pri meni tudi ni problem. Tako ali tako imam doma razgled skoraj samo v naravo. To je prav fajn
3. Vidim, da si že rešila avtar, medtem ko meni bilo tuki. ALTE dobiš, če pridno pišeš, pa kaj lepga o men napišeš
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik lkontr pravi:
Zakaj se pa tipi tako radi nažirate z alkoholnimi pijačami??

Čakaj malo, alkoholik in zmerni pivec ni ravno isto........ če se družiš z alkoholiki potem že nisi bogvekaj.