A znajo tipi ...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Hej tipčki, sem našla idealen hobi za vse vas, ki pravite, da ste tata mata in oh in sploh vseznalci, ampak pomoje tole pa zihr ne znate, tko da je zdej priložnost, da naštudirate nove trike sodobnega življenja in hip hip strašni trik
smile-1.gif
tralalaaaaaa naredite še nekej za svojo drago zdaj, ko je ravno priložnost za valentinovo, naj namignem, ful imamo rade JOPICE. Hobi se začne 4.2. ob 17h na Cankarjevi 3 v Kranju.

KLIK

majč
evil.gif

P.S. Vprašanje: Kaj znate tipi?

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pa to je že pase stari, dej se mal posodob, matr gobelin je za stare mame, me prou zanima, kaj bi rekla tvoja bejba, ko bi ji gobelin prnesu za valentinovo...
stupid-1.gif
štunfe maš pa tud stare, če se zluknjane, t t t...pa deeeeej nooooo jopca je ful uporabna

majč

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
A ni to seksi, strgani, pa potem zašiti štunfi? Gobelin je taka terapevtska zadeva...veš kakšne bi pisal, če nebi tega dnevno prakticiral
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej dej namo se mi zdej tle ukvarjal s tvojimi psihološkimi problemi. Punce rabmo jopce, zuni zima, mraz, gretje, JOPCA, JOOPCAAA

grin1.gif

majč

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Jopce res da ne znam narest, znam pa tko dobr skuhat da bi pozabla na jopico pa
roza.gif
ob večerji tko da
pa se ni za bat da bo
crazy1.gif

wink-1.gif

LP.S

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ajde recmo neki bolj na izi, dva štunfa ali pa rokavice skvačkajte za vašo bejbiko, k je tko spešl. Pol k boste pa profi pride pa jopca, ok, deal.
zmaga.gif

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja no sej priznam, da sem se prou na tega modela spomnila, ko sem vidla ta tečaj kvačkanja, bo vsaj kaj uporabnega naredil, mogoče pol ujame kakšno bejbo in I hope neha tle težit.
crazy1.gif

majč

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
eh..s čebelo bi bilo šolanje kar mukotrpno..saj vidiš, kakšne nerealne zahteve ima do tipov..ampak emšo dela, s tem pa tudi nivo zahtev pada
evil.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
- kuham 100% boljše od tebe
- pospravlam za sabo tudi
- cote dam prat