A to je smisu dopusta, celi dan poležavanje....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
čist podpiram tvoje mišljenje

mnogim je dopust, guzvanje na plazi, kopanje v usrani vodi in zrtje piva za 100 na noč sanjski cilj leta. namesto, da bi iz vsega pobrali to akr si želijo in zapustili stereotipe. zaradi tistih cevi, sardelcanj in nasploh filinga, sem zadnjih nekaj let v grciji. pa se mi spet ne zdi optimalno. pac se z mulci ne naplavam zadost. zato iscem idejo o prikolici, sam hrvati jo ubijajo, ali čolnu. ta mi je vsec.
rad imam svobodo, mir, vodo. pa dobr jest in pit.

in spet. ne stekam, d agres polet na morje, na dragi del sveta, da bi menjal klimo. pejt kam drugam.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.464
2.449
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

in spet. ne stekam, d agres polet na morje, na dragi del sveta, da bi menjal klimo. pejt kam drugam.

Saj sem bil že tudi drugod (od Grčije, Bolgarije,..) ampak situacija in okoliščine so pač takšne da je "potrebno" tudi tja in pa čeprav nekajkrat po nekaj dni (več tak ne zdržim). Zdaj v avgustu gremo za en teden ampak to na 2 kraja v dve različni okolji... Skratka edini plus mi je da lahko spakiram ko mi dopizdi in paše česar pa drugod ni, saj si vezan na letalo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zato gre mekani z avtom v grcijo.
ti si drugi jaz. jaz ne zdrzuim na enem mestu vec k 48 ur, razen ce je hudo hudo dobr. to pa je na morje le če lahko spim k top, plavam k riba in pijem dobro mrzlo pivo.

men so zakon..usrani podaljšani vikendi.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
no..tvoj lubi ze ne bi bil..

okei, kaj je pa problem na dopustu kavo zjutri skuhat?! sej doma sm jo pa js skos ('fetish' na zgodnje ustajanje pri obeh)

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
jah eni rabmo kavo, da se nam zjutraj svet sestavi. cikov pr men ni, so bli pa pr njemu
smile-1.gif
ampak mene ne moti...

btw...pa priprava kosila, zajtrka, to je vse na 'babjih plecih' blo

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
aja pa se decko ma zelo urejeno prehrano in je blo vedno treba pazit, kaj mu das za jest
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
bivsi je zato, ker sem menda js egoist (nja, vse k rit prnesen pa se ni blo dost)...love was in the air
smile-1.gif

Leonardo007

Zelenc'
22. jul 2010
4
0
1
Ljubljana
Odgovor na osnovno vprašanje: včasih poležavanje - delati nič - res paše. Če je človek zmatran od celega leta garanja in najedanja v službi in še kje drugje. Ampak vsaj zame to poležavanje tudi dobesedno to pomeni: nobenega kuhanja, nobene trgovine, nobenih vrst. Dobesedno vse " k riti prinešeno ". Seveda pa paše kdaj tudi kak bolj aktiven ali adrenalinski dopust - ekšn...