A to je smisu dopusta, celi dan poležavanje....

zakon

Guru
16. maj 2008
8.825
849
113
toti Maribor
Naj ti bo. Opravičeno.
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
klimo sem imel. pa se mi ni dal..A SE LAHKO KDAJ MOŠKEMU NE DA SEKSAT...majku vam nerazumnu

s sosedom sem zrihtal..vedno po malo rihtava. zadeve so zanimive. on počas gradi, jest pa pripravjam posteljnino za Dob.

ni dolgo kar sem izvedel, da so zadeve dokazane, vložene, postopki sproženi...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.268
7.042
113
pri taščici
prenosnik mora biti,najbolje kar na plaži. Ko ne spim pa srfam, saj doma ni več toliko časa kot nekoč

Sicer pa 2005 vsak dan 100 km s kolesom vmes pa plaža in spalka po grmovjih, sedaj pa mi bolj paše ležanje.....
sex: ni treba več, so že produkti sexa na planu.....

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
nazadnje pr men je blo tak: zjutri okol 9 se zbudit, lubi skuhal kavo, jo prnesu v postlo, da sem se sestavla. moja malenkost pol spidenala zajtrk, in spet kava zraven - obvezno. pol pa mal na plazico, tam kak kofetk in na kosilo. obvezno neki na izi. pa mal relaksacije na lezalniku na terasi (ali spalnici
grin1.gif
) pa spet do plaze pogledat, si kak koktelj privoscit. pol ven papat, se zrihtat in zvecer partytime

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.393
7.496
113
Pr nas pa:

- vstat okol 9 in zajtrk do 10...ampak lahek zajtrk ker bo kmalu kosilo
- branje knjige ali premlevanje kake ideje s prijatelji
- vmes draga naredi kosilo in okol 12 ali 13 ga jemo
- pocivanje po kosilu - branje knjige
- okol 15 odhod na plazo, ki mora ustrezati kriteriju da je senca cimblizje morja.
- lezanje v senci in branje knjige, enkrat vmes se moja odloci da je tega dovolj in da smo na morje prisli zato da se bomo kopali (kot da se ona sama ne more) in grem za kako uro ji druzbo delat v vodo (druzbo sicer ima ker nas gre vedno 6-8 in so tud babe vmes)
- okol 8 vecerja
- pol pa al odhod kam ven in resevanje sveta ob alkoholu al pa sedenje na terasi kjer smo in igranje monopolyja. Nazadnje sem zmagal s pol litra johny walkerja v riti in sem na ta dosezek se posebaj ponosen =))))

Sicer pa da bi pa hodil na kake hude partije na dopustu ne. Ce ze pol se zabavamo sami z druzbo s katero grem. Sicer pa je cas dopusta cas miru, ko lahko lezis v senci, beres knjigo in te boli za cel svet =)

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Jaz pa mislim, če bi se vsak za sebe brigal bi bil svet lepši. Kaj vas moti če eni poležavajo! Prav tako obratno: kaj vas moti če eni žerejo cele dneve (noči). Za sebe se treba brigat in pustit druge pri miru. Pa boste meli najlepši dopust

22. jul 2007
1.401
59
48
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Žajfa, pišeš pa kot ta bi google translate bral.
bonk.gif

Drugače pa dopust z družino izgleda nekako takole (v nekaj pozicijah nekoliko je podoben že zgoraj opisanemu):
- vstaneš okoli šestih zjutraj
- ker imaš groznega mačka od včerajšnjega popivanja, prekolneš alkohol
- imaš izrazit postan alkoholni zadah, zato si moraš nujno umiti zobe, to seveda narediš s travarico
- na plažo odneseš brisače, vmes se ustaviš še pri kakem sosedu, in si po zgoraj opisanem postopku ponovno umiješ zobe (ustna higiena je pomembna)
- ko se vrneš v prikolico so otroci že pokonci, baba pa je tečna in ti teži ali pa kuha mulo
- po zajtrku in umivanju zob in zajtrku pospremiž družino na plažo, potem pa se s sosedi odpraviš v mesto, da na pomolu kupiš ribe za kosilo, vozi tisti, ki je najmanj pijan, odpraviš se z avtom, ki je že itak najbolj obdrsan
- v mestu greš na kakšno pijačo (travarico ali pivo), seveda se spije vsaj toliko rund, kolikor vas je šlo na nakup
- pozabiš kupit ribe (itak)
- vrneš se v kamp in preveriš kaj na plaži počne družina, vmes se ustaviš še pri kakšnem sosedu (ustna higiena)
- na plaži je tiha maša (žena kuha mulo), zato greš v vodo, kjer tunkaš otroke in jih mečeš v vodo, otroci seveda uživajo
- ko prideš iz vode, si iz hladilne torbe vzameš ledeno pivo in občuduješ rosno pločevinko, občasno jo pritisneš na otroški hrbet, da mularija malo cvili (upaš, da Ynos ni v bližini)
- ker si pozabil kupit ribe (in imaš zato slabo vest), se javiš, da greš v prikolico kuhat
- pogreješ filane paprike ali golaž, ki ste jih zmrznjene prinesli od doma, v primeru, da pogreješ golaž, zraven skuhaš še špagete (otroci jih obožujejo)
- s sosedi predelaš tekočo problematiko (ja tudi oni so šli kuhat), počekirate še joškasto sosedo
- vmes se s plaže privalijo lačna usta in pred baldahinom v senci borovca si že prej postavil mizo in stole, začne se kosilo
- žena teži, ker se je starejši usedel ravno na smolo in zaflekal kopalke, tamala je od golaža umazana do ušes, če pa so filane paprike, mularija cvili, da ne po pojedla kože)
- po kosilu gre baba pomit posodo, ata pa se malo uležejo, saj je za njimi naporen dan
- okoli treh se familija znova odpravi na plažo, kjer se ponovi dopoldansko početje
- baba teži, ker buljiš v uno zgoraj brez in glasno komentiraš
- ker je vroče, se umakneš v senco, seveda na teraso najbližje oštarije, kjer po rosnem kriglu pišeš s prstom
- proti večeru se vrneš v prikolo, kjer baba speče palačinke, ko jih pojemo, se oblečemo za v mesto
- ko se sprehajaš mimo štantov, malo opazuješ babnce, mulcu kupiš vodno pištolo, tamali zapestnico, ženi fejk srebrn prstan, sebi pa mišič majčko z napisom "Two beer or not twoo beer"
- kupiš še kartice in znamke, katere itak vržeš v kaslc šele doma
- izogibaš se gostiln od zjutraj, kjer te natakarji poznajo že po imenu
- otrokom in ženi kupiš sladoled, sebi pa privoščiš dve kepici Laškega
- ko prideš domov grejo otroci spat, žena pa kuha mulo (spet!)
- s sosedi odpreš pletenko črnega vina, kai si ga nabavil dopoldan
- greš spat, v prikolici odpreš okno, da se družina ne zaduši od alkoholnih hlapov ali pa da ne pride do samovžiga

To ponavljaš 10 dni, zadnji dan pa ne piješ nič, saj je treba spakirati za domov, pa še vozit moraš (od Krka do doma je 200 kilometrov). Ko prideš domov razpakiraš, potem pa preveriš stanje na bančnem računu. Naslednje dni prihajaš k sebi, vmes greš še na banko povečat limit, saj si zagonil več kot si pričakoval.

Tooo!!! Dopust se bliža!!!
467716-post_slo.gif
Zgaga pri tebi je to odklenkalo..................
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
ker sem bolj divji

hysterical-1.gif

Žajfa the Trust-ed garner aka. The rockenrolla

hysterical-1.gif

Veš kaj je pravi dopust? Da ko prideš z dopusta si še dva tedna v badu, si tečen in ti gre vse na živce.

Ni neveš kaj je, ko ti nad vratom diga direktor in te goni za vsako malenkost, ko odgovarjaš zakaj še dobavitli niso
dostavli, nisi nič kriv, ampak si kriv in jih poslušaš.

In vrjami da ko prideš dopust, je prvo mobitel 300-400km stran, torej doma. V ipod si naštekaš star rokenroll in misliš samo nato
kak vdihneš in izdihneš, vdihneš in izdihneš. Cigaret ma čisto drugi okus. Pivo isto.

Zjutraj se zbudiš malo prej ko še ni vročine, in pol z babo nabijata ko norca dokler nista mokra ko nilska konja. Zajtrk.
Predtem vsekaš 4 travarice, da se sploh vključiš nazaj v RL. Ješ mastno in dost. Predvsem zato ker boš zvečer rabil
še enkrat tako količino semena ki si ga malo prej daroval punci.

Zaverglaš gumenjak in se odpelješ na drug konec na "svojo" plažo. Počakaš malo in se ti pridružita dva frenda s puncami.

Sekaš pire, z tubami razmetavaš kolegice po vodi, tvoja pa poskrbi da te na brisači ne zapeče sonce in te dobro zmasira s
tistim sončnim oljem.

Kosilo seveda zakuriš kar na žaru.

Pozno popoldan prideš domov, in kot rečeno boljše za tebe da imaš tista semena pridelana. Zacumaš za pol ure, zvečer
se spet dobiš s frendi in grete v klub. Po poti v klub se ga s frendi v avtu namečeš tak da komaj stojiš. Žuraš v klubu in
hitro okol dveh domov, ker zjutraj ob osmih že spet daruješ svoj sok.

In to ponavjaš in ponavljaš, kako stvar dodaš kakšno izpustiš.

In najuhje je ko moraš domov, in glavobol nastopi ko zagledaš obcestno tablo svojega kraja. In tisti ponedeljek ko greš na šiht je eden
najhujših dni v letu.

Hitro je tu petek in nemoreš da za vikend še 1x ne skočiš dol. Kolegov sicer ni več, zato bodi pripravljen na spermodajalske akcije.

In ja, treba je ležat na plaži. seveda da ni daleč naokoli nobenega razen tvojih poznanih ki skrbijo zato, da piva in hrane ne zmanjka.

Žajfi, če bi rad pravi dopust, rabiš prvo al paleto najboljših 4ih frendov, al pa žensko ki ima rada mir enako tako ti, le da ji ni težko
it po pivo in dat kako masažo.

Aja, predpostavka da nisi na slovenski obali, ker beton imam tut v mariboru.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.393
7.496
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si mogoce razmislil, da bi sel na morej an ljubljanico.

knjiga, knjiga, senca.

ko bom velik, bom imel knjižnico nad ljubljanico..majke mi

Sem. Samo ob ljubljanici smrdi. Pa se ostali ki grejo zraven manj berejo in se vec kopajo. Tako da bi pol morali bit ob ljubljanici na fuzinah da bi bil se atlantis blizu. Tam je pa vec cefurjev kot na hrvaski obali tako da pac se vedno raje na morje. Je pa to zdaj moj drugi dopust na hrvaskem v zadnjih 10 letih tako da morda se ze letos navelicam =)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
A SE LAHKO KDAJ MOŠKEMU NE DA SEKSAT

Meni. Po seksu nemorem seksat pa da me šamariš kot konja.

Sicer pa softi... Nisi ti mel neke investicije v planu za neko plovilo? Mislim da bi se letos lahko doli kje trofla,
pa da ocenima travarico in mrtvo pečenog.