A Simobil še zaklepa telefone?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
IMEI imaš tudi na telefonu, vzemi baterijo ven in jo vidiš, jest sem kupil spomladi telefon in ko sem sporočil imei telefona in model telefona sem dobil kodo za odklep...to je to, brez vprašanj
aplauz.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
škatlo sem imel s sabo, ker sem prejšnji dan kupil telefon pri njih. drugače pa ja - shranjujem vse škatle telefonov zaradi tega, da ko bom prodajal aparat neki drugi osebi bo dobila tudi škalo
smile-1.gif

škatle od jajc pa ne shranjujem, ker jajc ni potrebno odklepati in pa tudi zaradi taga, ker jajc ne bom prodajal naprej čez nekaj let
smile-1.gif

lol

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
IMEI koda je napisana na nalepki, kjer se vstavi baterijo. Drugače se ti prikaže, če vtipkaš *#06#
wink-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Greš not.
Pomoliš telefon pod nos.
Zamomljaš "Odklep".
Počakaš par minut.
Greš ven z odklenjenim telefonom.

Brez zamere, ampak s takim odnosom bi ti jaz odgovoril: Za vami so vrata. Hvala lepa in lep dan
crazy1.gif
.

Si kdaj pomislil, da bi recimo naredil tkole:

Greš not.
Pomoliš telefon pod nos in rečeš: Mi lahko prosim odklenete telefon?
Počakaš par minut.
Greš ven z odklenjenim telefonom ; in prodajalka ti celo reče: Hvala in lep dan še naprej...

?
Pri komu misliš, bo odklep trajal 2 min in pri komu 10 min
grims-1.gif
?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Iščeš dlako v jajcu?
wink-1.gif

Sem le naštel korake.
Kako jih kdo izvede, je stvar pozameznika.

"Poenostavljeno" pa sem napisal zato, ker so eni cele cirkuse delali iz tega preprostega postopka.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pri obema bo odklep trajal cca 2 minute ,ali si prijazen ali zatežen.Ker imajo po določenem zakonu od APEK da odklepajo zaklenjene gsm-je .In nove da so odklenjeni gsm-ji.Tako da so ti dolžni odkleniti gsm.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Pri obema bo odklep trajal cca 2 minute ,ali si prijazen ali zatežen.Ker imajo po določenem zakonu od APEK da odklepajo zaklenjene gsm-je .In nove da so odklenjeni gsm-ji.Tako da so ti dolžni odkleniti gsm.

Tupli, simobil je nehal zaklepati telefone ker se je tako odločil in ne zaradi Apeka ali koga drugega,..

b

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Mislš, da bo res pri obeh odklep trajal samo 2 min?

`Joj, pa se nam danes nekaj sistem sesuva`
`Se opravičujem, računalnik mi je zmrznil, pa ga moram restartat, MacOS, pač`
etc,etc...

Ne, vrjemi, da nebo pri obeh trajal odklep 2 min. Če ima referent kaj v glavi (in podporo šefa), dobi prepričan, da nebo
wink-1.gif

Kar se pa odklepa tiče, ti je pa Borovnica povedal, kaj pa kako. Apek je samo M@ `prsilil` v nezaklenjenost aparatov, S! in TM sta se to odločila sama zase....

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če obstaja na plan z njim,.. jaz vem le za Mobitelove zaveze na osnovi dogovora z Apekom.
če dokument ni za javnost bi ga želel dobiti na mail da vidim to čudo,..
b

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Zeh ...

Mogoče bi lahko kaj zaslužil s tem tajnim dokumentom?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Zeh ...

Mogoče bi lahko kaj zaslužil s tem tajnim dokumentom?

Naj raje ne proba, ga bo cel svet lovil na osnovi tiralice iz Moldavije, ker je baje drkal pri prižgani luči.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Če maš Berry-ja maš na netu ful enih možnosti odklepa. ZA ostale znamke pa ne vem.