ja seevda je problem pri rezlicni generaciji gsmjev zato je bila napotena na mobitel in na koncu sem na sd kartici najdu isti fajl kot sem ga naredu sam katerega ti ponudi da ga posljes preko modrega zoba, maila, smsa, wifi in se in se. Kaj se je ta tip na mcentru sel nimam pojma, mozno je da ni sel v stikih delat izvoz ampak se nekje drugje ampak zelja je bila samo izvoz stikov z avsak slucaj, itak sem pa jest naredu in izvoz in sync z googlom itd.
Potem sem dobil enga drugega tipa danes ker je bil tisti zaseden, mu povem problem, mi zacne da je to vrjetno neka stara nokia, mu recem da je to 2 leti star telefon in zacne da se stem ukvarja cel zivljenje in da zaupa v kolega in kr ni bilo konca modeli vase zavarovani do konca. Seveda teh stvari je toliko da sem mu povedal da tudi sam nebo nekaj sveto trdil pa vseeno na vprasanje kako da nimajo micro sd kartic, mi rece tip mi teh kartic nimamo kot da sem mu rekel ce ima audio kaseto. Sem rekel to je isto kot ce recete da nimate gsm aparatov. Skratka sem mu rekel ce je mozno vrnit kartico ker drugace bom pac spisal pritozbo pa je reku da se da in upam da pozabim na to sceno. Vseeno me pa zanima ali je res un cuden k je trdil da se ne da al kaj. Mogoce je izvazal se kaksne koledarje ali pdoobno ampak oba fajla sta do 40kb. Jest sem izvoz delal normalno v stikih in tudi ta opcija uvoz/izvoz je med prvimi. GSm je pa galaxy mini2 gt s6500. Pa ceprav cetudi enbi imel moznosti pa ja valda ne gres zaard tega stranki prodajat kartice 8GB, pa vrjetno se to tudi s programom na pcju naredi, Kies al kaj ze je, mislm.