Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Pri Debitelu sem par dni nazaj takoj dobil prostega operaterja.
Logično saj jih pri njihovih visokih cenah sploh nihče ne kliče.
Izimobil ima enako kvalitetno storitev pri istem operaterju, za več kot pol ceneje.
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Obstaja kak razlog za biti na debitelu?
Seveda je razlog- nisi na TelekomuCitat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Obstaja kak razlog za biti na debitelu?
Niti enega razloga ni.
Razen, če si rigelnik in si zanj pokasiral 14 milijonov evrov
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Logično saj jih pri njihovih visokih cenah sploh nihče ne kliče.
Izimobil ima enako kvalitetno storitev pri istem operaterju, za več kot pol ceneje.
Katerbtelefon si ob vezavi dobil pri Tušmobilu, katerega pa dobiš pri Izimobilu?Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Enako traparijo sem naredil jaz, ki sem se na Tušmobilu vezal za 18 evrov mesečno, zdaj bi pa lahko imel precej boljši paket pri Izimobilu za 6 evrov.
Nikoli več se nikjer ne vežem.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Pri nobenem operaterju ne dobiš več takoj prostega operaterja, sploh pa ne pri nekaterih tako hvaljenem Telemachu.
Situacija je posledica optimizavije stroškov zaradi oteženega pridobivanja prihodkov in v primeru Telekoma tudi visokega števila zaposlenih...
Lpb
Abejž. Do 2011 je lahko šibal v nulo, zdej pa kar naenkrat ne more. Tist k si je zmislil združitev stare zakrknjene dame Telekoma in Mobitela si zasluži dosmrtno ječo.
A ne bi bilo super da bi se na ženo lahko vezal recimo samo za 24 m.Če ti ne bi bila po pretečenem času več všeč bi pa zamenjal "operaterja"Citat:
Uporabnik noker pravi:
p.s. obstaja pa še nekaj hujšega v lajfu, kar se tiče vezave: žena
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
A ne bi bilo super da bi se na ženo lahko vezal recimo samo za 24 m.Če ti ne bi bila po pretečenem času več všeč bi pa zamenjal "operaterja"Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Katerbtelefon si ob vezavi dobil pri Tušmobilu, katerega pa dobiš pri Izimobilu?Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Enako traparijo sem naredil jaz, ki sem se na Tušmobilu vezal za 18 evrov mesečno, zdaj bi pa lahko imel precej boljši paket pri Izimobilu za 6 evrov.
Hahaha, to moraš biti malo idiota, da greš jemat nek nič vreden krš na vezavo. A nisi imel tistih par eurov za aparat, da si ga šel z vezavo na obroke jemat?Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik fikus pravi:
Dobil sem Tušmobil Vego(ki je sicer že šla rakom žvižgat) in zato plačujem 18 evrov namesto cca 6 evrov pri Izimobilu.
Torej kitajska Vega me je koštala 288 evrov
Naredil sem tako traparijo kot bi se poročil s 95 letno zelo bolno in zapufano mamo in upal, da bom kaj poverbal, zdaj bi pa namesto verbanja moral upnikom še poplačevati njene dolgove....