A se telekom dela norca?

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Pri Debitelu sem par dni nazaj takoj dobil prostega operaterja.

Logično saj jih pri njihovih visokih cenah sploh nihče ne kliče.

Izimobil ima enako kvalitetno storitev pri istem operaterju, za več kot pol ceneje.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
KSZ

Ne da bi jih branil, ali pa mogoče je drugače siol kot mobital ampak...

V zadnjem času ko sem klical na teh. pomoč Siol (080 1000) in če nisem dobil v doglednem času (pa mogoče minuto, dve) mi je dalo na izbiro, da me pokličejo nazaj ko je prost operater. In nato so me vedno mogoče minuto, dve zatem oni poklicali. Tako da???
Sej pravim mogoče je za mobitel drugače, oz. če kličeš na 080 8000.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Obstaja kak razlog za biti na debitelu?

Niti enega razloga ni.

Razen, če si rigelnik in si zanj pokasiral 14 milijonov evrov
10.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Obstaja kak razlog za biti na debitelu?

Niti enega razloga ni.

Razen, če si rigelnik in si zanj pokasiral 14 milijonov evrov
10.gif
Seveda je razlog- nisi na Telekomu
evil.gif

PS- čeprav si enako nategnjen, je to drugače
stupid-1.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Pri Debitelu sem par dni nazaj takoj dobil prostega operaterja.

Logično saj jih pri njihovih visokih cenah sploh nihče ne kliče.

Izimobil ima enako kvalitetno storitev pri istem operaterju, za več kot pol ceneje.

Ko se mi je iztekla vezava pri Telekomu in sem iskal bolj primerno (ugodnejšo) opcijo, žal teh Izimesec paketov še ni bilo (če bi lahko danes izbiral, bi se 100% odločil zanj). Od vseh ponudb, ki sem jih gledal, mi je še najbolj ugajala od Debitela. Že to, da sem šel iz mesečnih 24€ na cca. 13€ (če upoštevam višino popusta za 2-leti, kolikor je pač vezave), je ogromno.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Enako traparijo sem naredil jaz, ki sem se na Tušmobilu vezal za 18 evrov mesečno
bonk.gif
, zdaj bi pa lahko imel precej boljši paket pri Izimobilu za 6 evrov.

Nikoli več se nikjer ne vežem.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Saj je povsod v lajfu isto. Vezan, privezan ... eno te isto.

Včasih se je splačalo vezat (govorim za telefonijo), ker si dobil telefon kar nekaj ceneje, danes je pa to izgubilo svoj pomen. Razen, če nisi neki ultra težki uporabnik in ti recimo 3000/3000/3000 enot ni dovolj*

*samo kot primer, ziher je še kaj boljšega, nisem preverjal

p.s. obstaja pa še nekaj hujšega v lajfu, kar se tiče vezave: žena
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.159
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Enako traparijo sem naredil jaz, ki sem se na Tušmobilu vezal za 18 evrov mesečno
bonk.gif

Katerbtelefon si ob vezavi dobil pri Tušmobilu, katerega pa dobiš pri Izimobilu?

rs1975

Pripravnik
1. nov 2008
229
1
18
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Pri nobenem operaterju ne dobiš več takoj prostega operaterja, sploh pa ne pri nekaterih tako hvaljenem Telemachu.
Situacija je posledica optimizavije stroškov zaradi oteženega pridobivanja prihodkov in v primeru Telekoma tudi visokega števila zaposlenih...
Lpb

Abejž. Do 2011 je lahko šibal v nulo, zdej pa kar naenkrat ne more. Tist k si je zmislil združitev stare zakrknjene dame Telekoma in Mobitela si zasluži dosmrtno ječo.

Dejstvo je, da je med novembrom in decembrom odšlo 250 ljudi. Manjko ljudi se pozna vsepovsod, tudi v klicnem centru...

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik noker pravi:

evil.gif
A ne bi bilo super da bi se na ženo lahko vezal recimo samo za 24 m.Če ti ne bi bila po pretečenem času več všeč bi pa zamenjal "operaterja"
hysterical-1.gif

roblek007

Pripravnik
19. apr 2009
228
3
18
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:

evil.gif
A ne bi bilo super da bi se na ženo lahko vezal recimo samo za 24 m.Če ti ne bi bila po pretečenem času več všeč bi pa zamenjal "operaterja"
hysterical-1.gif

Bojo ljubice izgubile delo.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:

evil.gif
hysterical-1.gif

Zakaj bi se moral pa vezati?
bonk.gif

Saj se da čisto lepo živeti tudi na koruzi.

Pa niti dve leti ti ni treba biti vezan, vsak teden jo lahko zamenjaš in to celo brezplačno, če si tega ne želiš.
cool-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
bonk.gif

Katerbtelefon si ob vezavi dobil pri Tušmobilu, katerega pa dobiš pri Izimobilu?

Dobil sem Tušmobil Vego(ki je sicer že šla rakom žvižgat) in zato plačujem 18 evrov namesto cca 6 evrov pri Izimobilu.

Torej kitajska Vega me je koštala 288 evrov
bonk.gif

Naredil sem tako traparijo kot bi se poročil s 95 letno zelo bolno in zapufano mamo in upal, da bom kaj poverbal, zdaj bi pa namesto verbanja moral upnikom še poplačevati njene dolgove....

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Če dobro zgledaš niti denarja ne rabiš.
smile-1.gif

Naši mobilni operaterji se imajo pa za boljše od dobrih žensk in pričakujejo kar takoj dvoletno vezavo
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.159
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
bonk.gif

Dobil sem Tušmobil Vego(ki je sicer že šla rakom žvižgat) in zato plačujem 18 evrov namesto cca 6 evrov pri Izimobilu.

Torej kitajska Vega me je koštala 288 evrov
bonk.gif

Naredil sem tako traparijo kot bi se poročil s 95 letno zelo bolno in zapufano mamo in upal, da bom kaj poverbal, zdaj bi pa namesto verbanja moral upnikom še poplačevati njene dolgove....
Hahaha, to moraš biti malo idiota, da greš jemat nek nič vreden krš na vezavo. A nisi imel tistih par eurov za aparat, da si ga šel z vezavo na obroke jemat?