A se še (nekateri) spomnite?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Nekaj komentarjev pod pesmijo:

https://www.youtube.com/watch?v=8GxgIVpIb1g&feature=related
10.gif

tito legendo........bio sam zadnji titov pionir i ponosim se tim.....SMRT FAŠIZMU,SLOBODA NARODU

To je bila najljepsa i najbolja drzava na svijetu. Bila sam ponosna Jugoslovenka otkako sam postala mali Titov pionir. Zahvalna sam mojim roditeljima sto su me vaspitali kao Jugoslovenku, a ne kao nacionalistu!

What a wonderful country was Jugoslavija! Now a dream of our peoples has dissapeared. Smrt NATO fasisma! Zivelo komunism!

to super smrt fasistima picka vam materina!tito je zakon so tito idemo naprjed!jebes ustse cetnike i domobrence!pozdrav iz slovenije!

Stoko nenacitana! Jebala vas Juga u glave glupe! Sto niste crkli sa njom?! Smeca!

Saj s tazadnjim se še strinjam.... Jugo lahko pogrešajo samo lenobe ki se bi rede šlepale na račun drugih pod raznimi pretvezami... Stvar ni bila dodelana in ni mogla dolgo trajati, zdaj pa plačujemo visoke račune za to.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.450
426
83
ksz

Kwa je bila za ena češkoslovaška nadljevanka a-la Tretji kamen od sonca? Vesoljci v obliki ljudi so se vozili s ponosom ruske avto industrije, Lado Nivo in jedli tablete, ki so jih zalili z vodo in nastala je "prava" hrana.