Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jao a ste mogl spet to bumflo ufurat v temo.
Zanimivo, meni so pa glih ta leta oblikovalsko najlepsa. Ponavadi je to tudi v korelaciji z letom rojstva/starostjo...Citat:
Ampak 70. in 80. so bila pa res en oblikovalski brc v temo.
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
zame to niso 80. leta, ampak vsaj 20 let prej (Jaguar E-type ? Corvette '56 ali '61 ? Mercedes 300SL ? sanja pujsek o koruzi), ce so ze kaksni predvojni MGji, Bugattiji, BMWji ali kaj podobnega nedosegljivi. Ampak 70. in 80. so bila pa res en oblikovalski brc v temo.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jao a ste mogl spet to bumflo ufurat v temo.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne štekam. Doniralo se je modelu za avto, ker ni imel denarja, da si predela avto? WTF?! Ne rečem, da ni imel za oblečt, za hrano...za avto predelat??
Citat:
Avto se mi zdi je slikan na istem mestu kot je bil pred X leti.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Za eno 0 se je verjetno zatipkal v oglasu, kajne?
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne štekam. Doniralo se je modelu za avto, ker ni imel denarja, da si predela avto? WTF?! Ne rečem, da ni imel za oblečt, za hrano...za avto predelat??
ne za predelat , za obnovit, velika razlika.
kolikor se jaz spomnim je pubec obupaval, ker mu je do končne obnove zmanjkalo par dinarčkov. Okej pa smo si rekli, tisti ki smo v lajfu dejansko ze kaj naredili in imamo podobne hobije, da bomo nežno fantu finančno pomagali, da dokončna projekt, kar dejansko je bil zanimiv projekt, saj je obnavljal enega najbolj redkih avtomobilov v Sloveniji. In nekako je bil tudi on potem za in je bil donacij vesel... od takrat dalje pa je kar potihnilo in o prejektu se nic vec ni slisalo..
Mene v bistvu ne moti, če se je vmes zgodil neljubi dogodek in je moral pac denar porabit za kaj drugega, bolj me moti potem tista tišina kao, izginil v vidu prdeža. Pa noben nič ne ve itd.
Avto se mi zdi je slikan na istem mestu kot je bil pred X leti.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Za eno 0 se je verjetno zatipkal v oglasu, kajne?
Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Ne, ni se zatipkal. Le v napacni drzavi je objavil oglas.
Se en dokaz vec, da slovenski trg ni dovolj zrel za tak avto.