Dars zelel prodati policiji, policija pa ni zelela kupiti.malo unrelated pa vseeno ker me firbc matra
kaj je sedaj s tistim sekcijskim merjenjem okrog trojan? a ni blo že v testni fazi?
A ti dejansko verjameš, da bo to vozo nekdo ki je včeraj izpit nardil in je brez šolanja in brez izkušenj?.
samo ne pozabimo, da ima x drive se vedno min. kaksnih 70 posto prenosa moci na zadnji kolesi (vsaj vcasih je bilo tako). in to ni avto s 100 konji.
Tale avto bodo vozili 20 letni mulci, s tednom dni šole varne varne vožnje in vikendom tečaja pri bivšem rally vozniku. To niso stari mački iz protokola, ki serije 5 vozijo od leta 1980.
Tudi sam sem nekoč bil 20 let star mulc, z RWD avtom (s trikrat manj konji, vendar brez elektronike) in točno vem kako je to izgledalo (poligona na Vranskem niti slučajno še ni bilo, sem pa bil na dveh enodnevnih šolah varne vožnje in brez ene od teh bi imel 5 ljudi na vesti). Da mi ni uspelo nikoli narediti pizdarije je bila ena sama sreča. Valjda je bilo treba vse probati, in lahko bi se izteklo tudi manj srečno.
RWD avto s policijsko plačoto se seveda strinjam.
ampak naj ga za bozjo boljo dajo v roke takim policistom, ki so vsaj kaksnih 10 let vozili rwd avto v privat zivljenju. bo bolj varno in manj bo stalo...
Tale avto bodo vozili 20 letni mulci, s tednom dni šole varne varne vožnje in vikendom tečaja pri bivšem rally vozniku. To niso stari mački iz protokola, ki serije 5 vozijo od leta 1980.
Tudi sam sem nekoč bil 20 let star mulc, z RWD avtom (s trikrat manj konji, vendar brez elektronike) in točno vem kako je to izgledalo (poligona na Vranskem niti slučajno še ni bilo, sem pa bil na dveh enodnevnih šolah varne vožnje in brez ene od teh bi imel 5 ljudi na vesti). Da mi ni uspelo nikoli narediti pizdarije je bila ena sama sreča. Valjda je bilo treba vse probati, in lahko bi se izteklo tudi manj srečno.
Avto z 2x več konji ni 2x hitrejši. Pa verjamem, da so providarji dobro usposobljeni. Če pa se bo razbil, bo pa pač kolateralna škoda. A samo en bo? Zakaj ni civilen?To bodo vozili vozniki ki so sedaj vozili škode RS ali pa audije. Bo šel iz 250 Km na 2 krat toliko. Mismil da to ne bo nobenemu problem, ni zdaj ravno da bodo vozili reli v Ilirski bistrici.
Avto z 2x več konji ni 2x hitrejši. Pa verjamem, da so providarji dobro usposobljeni. Če pa se bo razbil, bo pa pač kolateralna škoda. A samo en bo? Zakaj ni civilen?