Citat:
Uporabnik lingmi pravi:
sej ne bi komentirala ampak MORAM...
1. Kaj pa sem pokazala s svojim odzivom G. Srandi? To, da sem človek, ki je nekoč pomagal nekomu in zaradi tega "trpi"? To, da ne pustim enemu srandiju, da me prezira? In tvoje fabuloze, da sem dolžna okoli....?! Lepo te prosim...... In kje je govora o kakšnem izmikanju in izgovarjanje na naivnost?? Nisi resen, nimaš pojma kaj govoriš....sicer pa niti ni pomembno...
da ne boš PREVEČ PAMETEN; v teh časih, ko nihče nič ne plačuje upniki KOMAJ ČAKAJO, da pokažeš kakšen odziv in pripravljenost na kompromis (če pa greš v osebni stečaj itak ne dobijo nič, če nič nimaš) in ob minimalnem nakazilu mi je gospod podal predlog za umik izvršbe... tako da v ponedeljek odprem poslovni račun normalno.....
in bom vse svoje pufe počasi odplačevala....pa še biznis bom začela..... POJEJ SE!!
sicer pa ne vem zakaj bi tebe zanimali dolgovi MalcomaX?
Si jezen na cel svet, na vse ki kdaj česa niso plačali?
brez zamere ampak pri takšnih izjavah se mi porodi misel da verjetno nisi znal delat tako kot je treba oz. preverjat ljudi s katerimi si delal, zato pa imaš sedaj en kup dolžnikov in jim nimaš česa vzet PA TI JE BED
če se ti pustiš nategnit boš nategnjen
žal tako ta svet deluje
in trrji se bodo odpirali, če ne na svoje ime, se bodo pa ljudje že kako drugače znašli... tako da...ne moreš zatret
p.s. pa po tvojih postih se vidi, da nisi glih biser od človeka..... če se pa MalcomX znajde pa svaka mu čast.... ne bit fovš, kaj te drugi zanimajo zase se sekiraj pa skrbi, da ne boš imel TI dolžnikov
lp