Lahko pa sosed njemu da 100-150€, kolikor je patriot dal za materjal, pa se [censored] ...Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Daj mu 100-150€ za delo, ki ga je vložil pa naj se j*be.
Lahko pa sosed njemu da 100-150€, kolikor je patriot dal za materjal, pa se [censored] ...Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In tako vemo, da je patriot preverjeno čistokrvni Slovenec!
(po medsosedskih sporih namreč)
Citat:
Uporabnik starsky pravi:
V vsakem primeru pa zahtevat odškodnino, če dobi pravico do uporabe zajetja, ker hodi čez tvojo zemljo in ti s tem povzroča škodo.
Ljubček dragi, če bi dobro prebral, bi videl, da jaz nisem trdil, da si ti začel spor.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In tako vemo, da je patriot preverjeno čistokrvni Slovenec!
(po medsosedskih sporih namreč)
Kot pričakovano.
Ljubček dragi, če bi dobro prebral, bi videl, da jaz nisem začenjal nobenega spora.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Svoje vodno zajetje? Pravno v sloveniji to ne obstaja, pred 3 leti (ali pa malce več) je država ponudila opcijo zastonj "koncesij" za vodna zajetja, ki so po zakonu "prepovedana". Če imaš koncesijo in je tvoj sosed nima potem lahko narediš to kar si omenil; seveda lahko tudi sosed pridobi koncesijo iz tvojega vira. Vprašanje pa je kje je vodno zajetje (čigavo zemljišče), saj za koriščenje rabiš tako državno koncesijo kot tudi dovoljenje lastnika zemljišča.
Če nimaš koncesije pa bolje da si tiho in da ne narediš nič, ker te lahko sosed prijavi za nelegalno koriščenje vodnih virov ...
Poleg tega je voda ena od osnovnih (javnih) dobrin in če jo nekomu kar odkjučiš te lahko celo toži!
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Al pa tole not v zalogovnik:
http://www.lekarnar.com/izdelki/importal-prasek
V ustrezni količini vsake toliko. Pa naj uziva kmet.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Na mojem so še tri zajetja za vas nižje in kljub omejeni rabi zemljišča ne dobiš nič.
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
(a ni poj tko, da čeprav imaš svoj vodni vir, da ti oni števec montirajo in lepo plačuješ kot da je njihovo? Samo vprašam, ker smo bili v podobni situaciji...)