A lahko sosedu odklopim vodo?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
In tako vemo, da je patriot preverjeno čistokrvni Slovenec!
(po medsosedskih sporih namreč)

Za dogovor je najbrž prepozno, torej če misliš resno, tudi delaj resno: odvetnik (ali ekvivalent, samo da potem ne boš spet na isto finto padel, vse ustno "dogovorjeno", pol pa izvisiš, ker nimaš na papirju)

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa ti sosed ne more scat v zajetje?
evil.gif

Tud jaz sem pomislil na to......če boš na koncu dobil pravico do uporabe samo ti, se ti bo uscal noter in hmmmm.......koliko pa te je koštalo vse skpaj, če ni skrivnost in koliko ur dela je bilo tvojega in koliko ur njegovega?

Ne samo scal, če je ženi grozil je v igri še marsikaj.
stupid-1.gif

Previdno. V igri je resno onesnaženje, če ima sosed tudi vodovod vodo.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sem pričakoval nekaj takega.
aplauz.gif

Če povzamem-dogovorjeno je bilo, da imam jaz cev pri dnu, on pa cca. 0,5 metra višje.

Potem je kar naenkrat začelo zmanjkovat vode, dva se nisva mogla stuširat.

In kaj je mojster naredil? 28m3 zalogovnik, prerezam mojo cev, dal nanjo T komad in spustil vso vodo k sebi, da jaz nisem imel rezerve. Rekel nisem nič, sem pa vzpostavil prvotno stanje. In tako ene 2 krat.

Potem enkrat zvečer kliče, da ne bomo imeli vode, ker bo nekaj vrtal. Zajetje na žalost ni bilo zaklenjeno, jaz pa sem moral v službo.

In je prevrtal na polovici med njegovo in mojo cevjo, da imam sedaj minimalno rezerve.

Nato sem dal na njegovo cev nastavek in dvignil nivo tako kot je bilo dogovorjeno.

In je prišel, ter grozil ženi, tako da mu je dala ključ in je tisto snel.

Včeraj (spet me ni bilo doma) je zopet prišel, češ da ni vode, ampak ni bilo gor nobene "fajfe" ker sem zaradi ljubega miru pustil kot je.

Da mu plačam, koliko je "vložil" in se spoka, noče slišati.

Zajetje je na mojem.
Scenarij za slovensko poljudnoznanstveno oddajo.
evil.gif

A imaš to zajetje prijavljeno?

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Samo tole je res tipično slovenski spor. Ko sem hodil po Ladaku v severni himalajski Indiji, sem videl precej vasi, ki živijo izključno od ledeniške vode. Speljana je do vasi, potem pa je vas prepredena s kanalčki do vsake hiše, vrta, njivce. In imajo vse lepo zmenjeno po urah, tko da noben ne ostane brez vode ali da nekdo dobi preveč.

Tu se pa dva ne morta zment, vode je pa dovolj za oba.

Vem da ti nič ne pomaga, sem pa moral komentirat
grin1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Jst bi mu njegovo cev spipal ven in mu jo kompletno potegnil nazaj do njegove bajte in jo zvil v rolo...pozvonil na hišo in mu jo dal v roke...."dogovor odpade, adijo"

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Čuj prijato ampak hočeš nočeš si več Dolenjca kot pa Štajerca
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
Jst bi mu njegovo cev spipal ven in mu jo kompletno potegnil nazaj do njegove bajte in jo zvil v rolo...pozvonil na hišo in mu jo dal v roke...."dogovor odpade, adijo"

Dobra
hysterical-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Živ dokaz, da v španoviji še pes crkne.
frown-1.gif

Podri/razmontiraj zajetje (do tega imaš vso pravico, ker je material tvoj, zemlja pa tudi), sosedu izplačaj delo, vloži zahtevo za koncesijo in ponovno na istem mestu zgradi zajetje, tokrat sam. Ogradi z 2m visoko mrežo, obesi napise o privatni lastnini, tablo pozor hud pes in tablo no trespasing, violators will be shoot, survivors wil be shoot again (al kako že gre tista fora), znotraj mreže postavi kočo in not psa.
Jebat ga, 2x delo in stroški, ampak boš imel mir pa še pravno vse pokrito.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
podobno situacijo smo imeli v familiji 'dol'.

stric je zabil čep v cev, presekal nižje cev, posadil drevo in počakal 'soborca' s pištolo. pokal niso, je pa prišla policija. pokazal je člansko iz Polja in problem je bil rešen.

da men nekdo krade vodo iz mojega zajetja, mimo dogovorov..je ne dobi niti kapljice. da mi pa gropzi ženi, ga asfaltiram k porfido. nbena reanimacija ga ne sesatvi nazaj v skalo.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Evo softija, prekvalificiranega iz asfalterja v polagalca tlakovcev.
grin1.gif

Misliš, da partiot ima člansko iz Polja?
grims-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ne vem, ali ima ali nima. sodeč po alterju nima.
kar se pa polaganja tiče pa popolnoma drži, da nimam pojma, še babe težko polagam, nisem ravno talent v prepričevanju a-la gatto ali vaginko
frown-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
upam, da nisi nasedel majoru Gatoviæu in nejgovim nebulozam. ta polaga sam sebe in nič drugega. solo, pod kovtr, pa pšovštr čez glavo, da ne pridejo 'agresorji' iz vseh njegovih vojn.

vaginče. njega ne bom komentiral, ker se ne spuščam v podrobnosti. sem pa opazil, da ma raj bemfle k muce.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Živ dokaz, da v španoviji še pes crkne.
frown-1.gif

Podri/razmontiraj zajetje (do tega imaš vso pravico, ker je material tvoj, zemlja pa tudi), sosedu izplačaj delo, vloži zahtevo za koncesijo in ponovno na istem mestu zgradi zajetje, tokrat sam. Ogradi z 2m visoko mrežo, obesi napise o privatni lastnini, tablo pozor hud pes in tablo no trespasing, violators will be shoot, survivors wil be shoot again (al kako že gre tista fora), znotraj mreže postavi kočo in not psa.
Jebat ga, 2x delo in stroški, ampak boš imel mir pa še pravno vse pokrito.

Dobra tale!
smile-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Lahk se mu pa ti uščiješ not, pa se zadovoljno smejiš iz dneva v dan........Kaj imaš mogoče vodovod napeljan posebej?

Podobne teme