A lahko nekaj povem...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Al pa ovca ...
grin1.gif

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kaj se ******, žlajfa? pri vas v hribih je to čist normalno- če ni žensk, je pa tudi dedec dober, je tako ?
smile-1.gif

ZELO NAROBE
rolleyes-1.gif

Normalno je to v mestih, da se takole pedri družjo in družba je tud mal bolj prijazna do teh pedrov...pri nas tukaj bi te živga zakopali
10.gif
.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
.pri nas tukaj bi te živga zakopali
10.gif
.

Aja?
Mogoče ne veš da v tvojem majhnem kraju živi skupaj najmanj 5 parov, pa vsi vedo za njih pa noben ni prav nič nestrpen do njih.

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
.pri nas tukaj bi te živga zakopali
10.gif
.

Aja?
Mogoče ne veš da v tvojem majhnem kraju živi skupaj najmanj 5 parov, pa vsi vedo za njih pa noben ni prav nič nestrpen do njih.

Ja mogoče v Žireh jest pa tud približno nisem iz mesta daleč stran od Žireh

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pa vidva sta tako iiiiiiiiiii
srce-1.gif

prokleti pedr*
jezen.gif

zajfa, prosim... STFU (shut the f.uck up!) ce ne stekas zajebancije. Ziri so visoko ne? redek zrak pa to...
smirk-1.gif

evo kazenska!
evil.gif

pa priznaj, da ti je Jake Gyllenhaal (ta crni) vsaj malo luskan
grims-1.gif

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
ja res sem IN, bod vesel da se ne razkazujem in se obnašam, kot pravi moški v javnosti......
pa tud na mavričnem forumu sem, če te že tok firbec matra, pa še na kakšnem tujem forumu.
Noben od teh dveh mi ni všeč in ja poznam ju mi ni treba pisat.....sem človek, ki sem zelo zahteven

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
ja res sem IN, bod vesel da se ne razkazujem in se obnašam, kot pravi moški v javnosti......
pa tud na mavričnem forumu sem, če te že tok firbec matra, pa še na kakšnem tujem forumu.
Noben od teh dveh mi ni všeč in ja poznam ju mi ni treba pisat.....sem človek, ki sem zelo zahteven

Bravo Žajfa, take mam rad, kot si ti. Ampak zgolj iz enega razloga: več vas je, več bejb ostane zame ...
cheer.gif