A kdo prodaja vw golf 2 D

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ti si pisal:
"zadaj malo rjast".
Sem imel takega golfa 3 leta in vem da tudi znajo rjavet. Pa je bil takrat star 10 in ne 20-25 let kot so danes
aja saj res v moje zgornje pogoje za nakup tvojega vozila sem pozabil se dodati:
nekaramboliran,
prva barva
prvi lastnik,
realni km (ne sme biti vec kot 118kkm)
servisna knjiga zigosana in moznost preverir na servisu
gume pa morajo biti menjane, te ni treba da so original.

pozabil si dodati: dobre vozne lastnosti
cheer.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
A dejte no nehat s temi kantami tipa golf2 D !
Sem ga imel in v tistem času je bil bomba, nadpovprečno dober,.... ampak to je bilo 15 let nazaj
smile-1.gif

Ta avto nima nobene vrnosti, nima AB, nima serva, nima klime, nima el. šip, nima računalnika, nima ABS, ma nima NIČ! Pa tudi večen ni da ne bi kdo mislil, sosedu je spustil dušo pri 300.000, da ne govorim da je bil že člist pregnit,....moj ki sem bil po očetu 1.lastnik je spustil dušo pri 330.000 in pleh je bil že orenk načet...zdej imam passata s 400.000 pa je kot nov,...to je AVTO!, ne pa golf 2 jao
frown-1.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
A dejte no nehat s temi kantami tipa golf2 D !
Sem ga imel in v tistem času je bil bomba, nadpovprečno dober,.... ampak to je bilo 15 let nazaj
smile-1.gif

Ta avto nima nobene vrnosti, nima AB, nima serva, nima klime, nima el. šip, nima računalnika, nima ABS, ma nima NIČ! Pa tudi večen ni da ne bi kdo mislil, sosedu je spustil dušo pri 300.000, da ne govorim da je bil že člist pregnit,....moj ki sem bil po očetu 1.lastnik je spustil dušo pri 330.000 in pleh je bil že orenk načet...zdej imam passata s 400.000 pa je kot nov,...to je AVTO!, ne pa golf 2 jao
frown-1.gif

in zakaj si potem tako nezadovoljen s tem varnim passatom in se ga hoces na vsak nacin znebit, se vedno pa sanjas o starih dobrih golfih, ki se niso kvarili in nisi imel nobenih stroskov z njim?
evil.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:

in zakaj si potem tako nezadovoljen s tem varnim passatom in se ga hoces na vsak nacin znebit, se vedno pa sanjas o starih dobrih golfih, ki se niso kvarili in nisi imel nobenih stroskov z njim?
evil.gif

Takole ti bom odgovoril:
Nisem nezadovoljen s Passatom ampak nasprotno zelo zadovoljen, nočem se ga znebit, sanjam pa ne o golfih
13.gif
od kje ti to? ,....ampak o AUDI-ju.

Sicer ti pa ne zamerim, očitno nisi na tekočem z informacijami,..bo treba večkrat tel. vzdignit ali pa na pivo jet
nahrung002.gif

lp, Z

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Če si ti razvajena voznica, da rabiš servo volan in še neizkušen, da moraš imeti ABS je to zgolj tvoja hiba.
tongue-1.gif