Citat:
Uporabnik franci pravi:
Pa, kdo hudiča bi še kupil G2 (OK, razen južnih)? Sem se par tednov nazaj zicnil v G2 od sodelavca in že ob štartu vprašal, kje ima gedore, da avto spet nazaj skup zmečemo
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Pa, kdo hudiča bi še kupil G2 (OK, razen južnih)? Sem se par tednov nazaj zicnil v G2 od sodelavca in že ob štartu vprašal, kje ima gedore, da avto spet nazaj skup zmečemo
kolega ga kupuje, pa ni prav nic juzen ... isce zanesljiv avto s kljuko, za max 3000km letno za po mestu in bliznji okolici. isce belo barvo, 5 vrat in diesel motor.
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
ko mi je avto v iberturo ušel, tiščal sem ga 140km/h
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Sam nebi spet doživel tako zgodbo z golfom 2 dizel, kot pred kakimi 5 leti, ko mi je avto v iberturo ušel, tiščal sem ga 140km/h, kasneje sem vozil 120 nakar mi temperatura naraste do konca in gasa do kraja, motor je ropotal ko nor, za mano cela zavesa sivga-belga dima, da bi se iz vesolja vidlo, k sreči je potem avto sam ugasnil, peljem se naprej čist počas, vse vredu, ustavim na prvem počivališču, natočim navadno vodo not, + 0.5 litra olja, ker ga je zmetalo nekaj ven in gasa naprej na morje in isti dan nazaj domov....avto se pomojem še danes vozi kje po balkanu.
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
kolega ga kupuje, pa ni prav nic juzen ... isce zanesljiv avto s kljuko, za max 3000km letno za po mestu in bliznji okolici. isce belo barvo, 5 vrat in diesel motor.
ne rabi klime, abs, asr, line asist, avtomatske rocne zavore, masaznih sedezev, isce samo zanesljiv avto, s katerim lahko skocis v trgovino ali pa po mulce v solo, vrtec. in ki nima veliko pokvarljivih komponent.
do sedaj je imel za te opravke ford c -max, pa je imel poleg tega, da je na avtu letno izgubljal precej denarja, imel tudi cel kup okvar. zaribana zadnja zavorna celjust, avtomatska rocna zavora ni spustila in je do kopra skuril obloge in diske, ventilator hladilnika
vode se ni prizigal ob vklopu klime, za izgubljen kljuc je dal celo premozenje ...
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Pa ok, razume človek da bi si za kaj takega kupil, če že mora biti golf, eno štirko (oprema basis nima skoraj nič), ne pa prazgodovinsko dvojko, ko lahko vsako leto že generalko delašniti sebe več ne bi peljal v tem, ne da bi še bognedaj otroke.