A kdo prodaja vw golf 2 D

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Toti se prodaja že 2-3 leta...pa bencinar pa kdo to sploh kup, pa še 1.8 je k je žejen tam 9l/100km

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Uporabnika Xhair-a pa prosi za vozne inštrukcije.
grin1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Pa, kdo hudiča bi še kupil G2 (OK, razen južnih)? Sem se par tednov nazaj zicnil v G2 od sodelavca in že ob štartu vprašal, kje ima gedore, da avto spet nazaj skup zmečemo
bonk.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Golf 2, taka kot je na sliki oz. gti zakaj pa ne.

Še najraje bi imel enko, grupa f in to je to.
tongue-1.gif

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Pa, kdo hudiča bi še kupil G2 (OK, razen južnih)? Sem se par tednov nazaj zicnil v G2 od sodelavca in že ob štartu vprašal, kje ima gedore, da avto spet nazaj skup zmečemo
bonk.gif

kolega ga kupuje, pa ni prav nic juzen ... isce zanesljiv avto s kljuko, za max 3000km letno za po mestu in bliznji okolici. isce belo barvo, 5 vrat in diesel motor.
ne rabi klime, abs, asr, line asist, avtomatske rocne zavore, masaznih sedezev, isce samo zanesljiv avto, s katerim lahko skocis v trgovino ali pa po mulce v solo, vrtec. in ki nima veliko pokvarljivih komponent.

do sedaj je imel za te opravke ford c -max, pa je imel poleg tega, da je na avtu letno izgubljal precej denarja, imel tudi cel kup okvar. zaribana zadnja zavorna celjust, avtomatska rocna zavora ni spustila in je do kopra skuril obloge in diske, ventilator hladilnika
vode se ni prizigal ob vklopu klime, za izgubljen kljuc je dal celo premozenje ...

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Sam nebi spet doživel tako zgodbo z golfom 2 dizel, kot pred kakimi 5 leti, ko mi je avto v iberturo ušel, tiščal sem ga 140km/h, kasneje sem vozil 120 nakar mi temperatura naraste do konca in gasa do kraja, motor je ropotal ko nor, za mano cela zavesa sivga-belga dima, da bi se iz vesolja vidlo, k sreči je potem avto sam ugasnil, peljem se naprej čist počas, vse vredu, ustavim na prvem počivališču, natočim navadno vodo not, + 0.5 litra olja, ker ga je zmetalo nekaj ven in gasa naprej na morje in isti dan nazaj domov....avto se pomojem še danes vozi kje po balkanu.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Mamo belega 2 Golfa dizla zanesljivega vozil ga je oče 5 vrat bele barve potreben rihtanja 5 vrat kljuko je mel sam jo je prejšni prvi lastnik po butastem odrezal, ker ni bla euro. Avto drugače je stal sedaj dobre 5 mesecev od septembra 2010 ko mu je potekla registracija. Mam ga sam v planu porihtat pobarvat in ga spravit na cesto nazaj sam me mal tepe čas pa denar.

Generalka na takem motorju je še vedno 150 euro z materialom vred
cheer.gif
rezervni deli so badava.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tisto s kljuko je bilo pri nas doma isto. Foter je peljal avto na tehničnega in ker je bila na avtu še starakljuka je bil avto neizpraven. Moral je do prvega mehanika pa s fleksarco kljuko odžagat. Da je mera polna danes ko smo v evropi "evro " kljuke niso obvezne imaš lahko ta staro ali pa evro ves čas montirano.
Isti ideotizem kot nalepke za registracijo. sam da so denar od nas cugali, nič več

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
bonk.gif

kolega ga kupuje, pa ni prav nic juzen ... isce zanesljiv avto s kljuko, za max 3000km letno za po mestu in bliznji okolici. isce belo barvo, 5 vrat in diesel motor.

Za teh 8km na dan, se raje okoli vozim s taksijem kot pa s tem. Pa nimam nobenih stroškov z registracijo, nafto, servisi ipd...

Pa nenazadnje teh 8km raje zajaham lepo retro-vespo in barem zgledam nekak kot pa v tem lepinja-mobilu.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Sam nebi spet doživel tako zgodbo z golfom 2 dizel, kot pred kakimi 5 leti, ko mi je avto v iberturo ušel, tiščal sem ga 140km/h, kasneje sem vozil 120 nakar mi temperatura naraste do konca in gasa do kraja, motor je ropotal ko nor, za mano cela zavesa sivga-belga dima, da bi se iz vesolja vidlo, k sreči je potem avto sam ugasnil, peljem se naprej čist počas, vse vredu, ustavim na prvem počivališču, natočim navadno vodo not, + 0.5 litra olja, ker ga je zmetalo nekaj ven in gasa naprej na morje in isti dan nazaj domov....avto se pomojem še danes vozi kje po balkanu.

oljne hlape ti je cez oddusek posesalo v izgorevalno komoro ... ce se ti to danes zgodi na novodobnem avtu gre motor pa-pa...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
bonk.gif

ne rabi klime, abs, asr, line asist, avtomatske rocne zavore, masaznih sedezev, isce samo zanesljiv avto, s katerim lahko skocis v trgovino ali pa po mulce v solo, vrtec. in ki nima veliko pokvarljivih komponent.

do sedaj je imel za te opravke ford c -max, pa je imel poleg tega, da je na avtu letno izgubljal precej denarja, imel tudi cel kup okvar. zaribana zadnja zavorna celjust, avtomatska rocna zavora ni spustila in je do kopra skuril obloge in diske, ventilator hladilnika
vode se ni prizigal ob vklopu klime, za izgubljen kljuc je dal celo premozenje ...

Pa ok, razume človek da bi si za kaj takega kupil, če že mora biti golf, eno štirko (oprema basis nima skoraj nič), ne pa prazgodovinsko dvojko, ko lahko vsako leto že generalko delaš
bonk.gif
niti sebe več ne bi peljal v tem, ne da bi še bognedaj otroke.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Pa ok, razume človek da bi si za kaj takega kupil, če že mora biti golf, eno štirko (oprema basis nima skoraj nič), ne pa prazgodovinsko dvojko, ko lahko vsako leto že generalko delaš
bonk.gif
niti sebe več ne bi peljal v tem, ne da bi še bognedaj otroke.

Ufff....sedaj bom zvenel kot zagovornik
rolleyes-1.gif

In po teh letih vožnje z bosanskim nadomestkom mi ni jasno kaj eni delajo da jim crkne, zariba, razpade. To more enostavno it na vodo. Jaz sem mu samo redno tankal olje, ko je bil mrzel počasi, potem pa ni važno. Resnično presenečen kako tale jajca delajo.

Nazadnje urejeno: