Tisto je blo samo moje mnenje, ki je komot napacno.
Ne bom z imeni, kr pac nekterim malo bolj posebnim ljudem v enem podforumu tu ni jasno, da se po netu ne opleta z imeni firm, kontaktnih oseb, itd. sploh ko ne gre za info splosnega znacaja. Kr net ni anonimen medij...
Zato: ce si bil v aliansi, v keri mislim, da si bil, se vas najboljsi galec ni najbolje odrezal proti mocnemu tevtonu. Lahko, da so vzadi se kaki drugi razlogi, ki jih zunanji opazovalci ne poznamo. Ne jemlji tega kot provokacijo ali podj...
Meni se zdi rebuild cas vojske full pomemben parameter. Pa se za agresivne igralce je pomoje najboljsa kombinacija tevton + rimljan (kr se dobro dopolnjujeta) proti npr. dvema galcema. Seveda isti skill vseh igralcev.
Je pa nekaj res, dober si lahko z bilokerim ljudstvom, ce znas izkoristit vse prednosti svojega in slabosti nasprotnega ljudstva.
Tevton je meni vsec rato, ko sem vido kak izi je sistematicno klat obrambo nekomu...
Lezi mi agresivna igra, kjer se mi zdijo galci malo manj primerni, ne pa slabi... Tak, da je pr meni tevton na 1., rimljan pa na 2. mestu.
Star slovenski pregovor pravi: rimljan je rank 1, ker so tevtoni zabusavali. Hec.