Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
saj če daješ v med načeloma ni problema dokler ne boš dal na sonce in da ti noter naredi 60-70°C pa se bo potem to par dni po par ur pocalo na soncu. potem ne samo da uničiš vse kar je noter še med dobi čuten okus ker se tvori hmf. razen če ti tak okus paše. aja pa še škodljivo rata.
Lani sem delala z medom, pa nisem zadovoljna. Saj užitno je, dobro pa ne preveč.
Med se je čisto utekočinil in izgubil vso sladkobo. Zelo sem pazila, da zadeva ni bila na soncu, kozarce zavijala v papirnate vrečke ipd.
Letos delam spet s sladkorjem.
Poleti (36C, meri se vedno v senci) sem izmeril temperaturo notranjosti svojega avtomobila potem, ko je dve uri stal na soncu. Termometer v visini voznikove glave je pokazal skoraj 80C (79,xx)!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.