Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
v to kategorijo wtf je na teh fotkah tako posebnega meni pade 95% slik od T. kušarja. praktično na vseh forumih folk orgazmira na njegove fotke in ga imajo za boga (govorim o fotkah avtov, ostalih ne poznam)
nevem če je v meni problem al kaj. ampak mi zgledajo foke kot narejene z nekim kompaktom pa malce pretiravanja z barvami v fotošopu in je to to
Citat:
Uporabnik marko1 pravi:
Noise removal je vedno prvi korak, sharpen pa zadnji
se strinjam. se mi pa zdi, da bi model moral malo selekcionirati fotkice.Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
no, ampak ene 5,6, fotk na prvi strani je čisto solidnih...![]()
Bi se jaz tudi strinjal. Sploh, če gledam na drugih straneh fotke avtomobilov, ki pa res niso popolnoma nič posebnega. Ene par teh fotk z modelom je čist ok, pri avtomobilskih mi pa nobena kaj ne odgovarja...
model se ne sekira ker v glavnem 95% folka orgazmira na njegove fotkeCitat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Bi se jaz tudi strinjal. Sploh, če gledam na drugih straneh fotke avtomobilov, ki pa res niso popolnoma nič posebnega. Ene par teh fotk z modelom je čist ok, pri avtomobilskih mi pa nobena kaj ne odgovarja...
In to še velja... poskušajte kdaj komentirati svoje in tuje fotografije med ljudmi, ki o fotografiji nimajo pojma.Citat:
13.08.2010. uporabnik oriolus pravi:
S tem stavkom si zadel bistvo.Citat:
Uporabnik ynos pravi: Mi (no, večina nas), pa se matra uredit fotke, da bodo fajn zgledale....pa tud če ne bi, itak 95% folka ne bi tega niti opazilo.![]()
Takoj ko si se pričel zanimati za fotografijo, tehniko fotografiranja in možnosti obdelave, si se vpisal v klub 5%.
Tisti, ki jim je fotografija 'španska vas' pa so zadovoljni z marsičem in jih ne gre obsojati .
Kvečjemu lahko si (smo) zadovoljen, da je tako, ker boš na ta način lahko uporabil tudi kaj, kar sicer pri poznavalcih ne bi niti poskušal.
Prav nič.Citat:
Uporabnik Dolfe pravi: Saj, .... morda pa je z nami kaj narobe ...
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
In na koncu, ja z tabo je res nekaj narobe, ce enacis pijanega studenta z tabo profi fotografom.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Bi se jaz tudi strinjal. Sploh, če gledam na drugih straneh fotke avtomobilov, ki pa res niso popolnoma nič posebnega. Ene par teh fotk z modelom je čist ok, pri avtomobilskih mi pa nobena kaj ne odgovarja...![]()
vi na alterju itak nimate pojma![]()
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Bi se jaz tudi strinjal. Sploh, če gledam na drugih straneh fotke avtomobilov, ki pa res niso popolnoma nič posebnega. Ene par teh fotk z modelom je čist ok, pri avtomobilskih mi pa nobena kaj ne odgovarja...![]()
vi na alterju itak nimate pojma![]()
delaš ti boljše fotke![]()
dokaži![]()
95% je všeč ženska ali avto na fotkah, zato pa so jim všeč njegove fotke![]()
ampak v sloveniji je najlažje pljuvati po drugih, tudi če sam ne pokažeš da si boljši.
aja sam sem amater in nimam pojma o fotkah![]()
ynos pa obvlada vse kar prime v roke.
njegovih fotk pa še nisem videl ker so tako dobre da jih skriva.