Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
v to kategorijo wtf je na teh fotkah tako posebnega meni pade 95% slik od T. kušarja. praktično na vseh forumih folk orgazmira na njegove fotke in ga imajo za boga (govorim o fotkah avtov, ostalih ne poznam)
nevem če je v meni problem al kaj. ampak mi zgledajo foke kot narejene z nekim kompaktom pa malce pretiravanja z barvami v fotošopu in je to to
Citat:
Uporabnik marko1 pravi:
Noise removal je vedno prvi korak, sharpen pa zadnji
se strinjam. se mi pa zdi, da bi model moral malo selekcionirati fotkice.Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
no, ampak ene 5,6, fotk na prvi strani je čisto solidnih...
Bi se jaz tudi strinjal. Sploh, če gledam na drugih straneh fotke avtomobilov, ki pa res niso popolnoma nič posebnega. Ene par teh fotk z modelom je čist ok, pri avtomobilskih mi pa nobena kaj ne odgovarja...
model se ne sekira ker v glavnem 95% folka orgazmira na njegove fotkeCitat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Bi se jaz tudi strinjal. Sploh, če gledam na drugih straneh fotke avtomobilov, ki pa res niso popolnoma nič posebnega. Ene par teh fotk z modelom je čist ok, pri avtomobilskih mi pa nobena kaj ne odgovarja...
In to še velja... poskušajte kdaj komentirati svoje in tuje fotografije med ljudmi, ki o fotografiji nimajo pojma.Citat:
13.08.2010. uporabnik oriolus pravi:
S tem stavkom si zadel bistvo.Citat:
Uporabnik ynos pravi: Mi (no, večina nas), pa se matra uredit fotke, da bodo fajn zgledale....pa tud če ne bi, itak 95% folka ne bi tega niti opazilo.
Takoj ko si se pričel zanimati za fotografijo, tehniko fotografiranja in možnosti obdelave, si se vpisal v klub 5%.
Tisti, ki jim je fotografija 'španska vas' pa so zadovoljni z marsičem in jih ne gre obsojati .
Kvečjemu lahko si (smo) zadovoljen, da je tako, ker boš na ta način lahko uporabil tudi kaj, kar sicer pri poznavalcih ne bi niti poskušal.
Prav nič.Citat:
Uporabnik Dolfe pravi: Saj, .... morda pa je z nami kaj narobe ...
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
In na koncu, ja z tabo je res nekaj narobe, ce enacis pijanega studenta z tabo profi fotografom.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
vi na alterju itak nimate pojma
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
vi na alterju itak nimate pojma
delaš ti boljše fotke
dokaži
95% je všeč ženska ali avto na fotkah, zato pa so jim všeč njegove fotke
ampak v sloveniji je najlažje pljuvati po drugih, tudi če sam ne pokažeš da si boljši.
aja sam sem amater in nimam pojma o fotkah
ynos pa obvlada vse kar prime v roke.
njegovih fotk pa še nisem videl ker so tako dobre da jih skriva.