A je bil kdo zraven pri porodu?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.064
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik ermej pravi:
Bil prisoten, prerezal popkovino, zanimivo, malo krvavo ampak ni panike.

Enako
cheer.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Bil dvakrat prisoten, počutiš se dobr, ko prerežeš popkovino in ko ti dajo otroka v roke. Drugače je fotru tm brezveze. Babnca trpi in kaj lahko ti nardiš?
Prvič sem mogel bit, ker je zamorila na polno, velik plus, da je hitro minilo. Bil tam samo zato, da je mela moralno podporo in da mi je v največji bolečini skor yebala mater in psa in avto..... sam d je rodila je že gruntala na naslednega.
V drugo precej podobno, le da sem bil nažgan k opica. Je hitreje minilo, babnce so se mal nasmejale kaki izjavi...
Izpod črte; kaj pa vem no, dec tm nima kaj iskat, razen, čez ženska res rab moralno podporo. Al za šank in čakat klic al pa pred porodniško sobo in čakat, da ti babica.pove.
Sej je res da je težko rodit, sam zato so tle ni kej, pozneje jim pa pomagajmo vzgajat in rihtat mladino, da bojo umiti in siti.
Moja kdaj reče kolk je težko rodit, ko pa ji rečem naj metr drv sama iz gozda naštima pa vtihne. Drve ne bi nikol mogla naštimat, jaz pa ne rodit.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.085
502
113
tam ko se terc po tori rola
Hm, bil sem totalno za to, da bi bil prisoten. Naredil vse -materinsko šolo, ogled porodne sobe, vse.. potem poa -carski rez. Ampak, v mislih sem pa bil zraven. Glede onega popivanja na dan rojstva otroka. Naredil sem isto, kot Smolar. Kozarček ali dva. Tiloko, da se nazdravi. To je najlepši dan in mora ostati v spominu, ne pa da si naklan kot čep in se spominjaš edino šanka in bruhanja. Potem nakup časopisa in revije. To mali dobi za 18 rojstni dan. Lepo sem zalepil v veliko kuverto. Isto sem naredil za nečakinjo. Dobi ob polnoletnosti.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
Bil prisoten cca 20 let nazaj.
Ne, nisem padel skup, je pa takrat bila prisotnost očeta pri porodu bolj izjema kot pravilo.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

1x smo rodili s carskim rezom tako, da sem prvi dobil hčerko v naročje in jo imel več kot pol ure. Ker je bilo prvič, sem bil kar malo zmeden...
Na porodu pa najbrž ne bi bil...
Moja ima željo še po enem... jaz pa pravim, odvisno od finančnega položaja...

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
bil 2x. Nepozabno!
roza.gif

Jaz prav tako.
zmaga.gif

Tisti ki ste (še) brez otrok (ali niste hoteli biti prisotni) nimate pojma kakšen filing je ko ti takoj po porodu prinesejo malo nebogljeno štručko.
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.830
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
.....nimate pojma kakšen filing je ko ti takoj po porodu prinesejo malo nebogljeno štručko v roke na pol zavestnemu, mrtvo pijanemu descu, ki na daleč zaudarja po alkoholu....
Že takoj po porodu se začnejo za otroke prve travme, iz toplega zavetja matere v kruti svet, kjer ob prvem stiku doživijo kruto realnost....

jest5

Guru
18. avg 2007
26.143
-8.788
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
.....nimate pojma kakšen filing je ko ti takoj po porodu prinesejo malo nebogljeno štručko v roke na pol zavestnemu, mrtvo pijanemu descu, ki na daleč zaudarja po alkoholu....
Hja poštar, bo treba manj popivat