Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Jaz nisem v pojlo gledal, ker sem stal oz. sedel pri vzglavju postelje. A si ti vso to zadevo malce narobe predstavljaš mogoče?
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Zdaj se delaš deca, ko bo pa tvoja rojevala, boš pa prvi v porodnišnici...
A kdo ni bil zraven pri porodu?Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Koko to zgleda z une strani?
Je kdo skup padel?
So se vaše zlo drle?
Te prebliske dobijo predvsem tisti, katere velikokrat pošljejo v p.m.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Mislim dobite kakšen prebilsk ko ste spet z glavo med nogami?!
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
glej, sej ti ne rabiš tak komplicirat (mi tudi nismo, FYI)..za ženske je to velika preizkušnja, in je pošteno in fajn, da se vsaj delaš da te to zanima, ko bo tak daleč (če si sploh ploden - to je danes večji problem kot pa sam porod)..
Sicer pa ne dvomi, da se boš poglobil v google)) sicer pa vidim da te kar dosti stvari zanima..torej nekaj bo na tem.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Koko to zgleda z une strani?
Je kdo skup padel?
So se vaše zlo drle?
živali glede tega pač ne moraš primerjati s človekom. so bolj sentimentalni tisti, ki o neki posebni vezi s prvim dotikom govorijo kot tisti, ki prisostvujejo rojstvu. žival (marsikatera) takoj po porodu vsane in teka okoli. dojenček je veliko manj razvit. in to če se ga bo eden s kosmato brado dotaknil pred nežno materinsko roko nanj ne bo pustilo nobenih negativnih posledic. če bi, bi pa pustilo samo pozitivne, saj bi takoj začutil močno moško osebnosti.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Glede vida, pač mišljeno je bilo da se otrok po rojstvu prvo seznani z materjo. Po nekaterih raziskavah je tale prva vez dosti pomembna. Recimo v živalskem svetu ta vez potem pomeni ohranjanje stika med materjo in mladičem. Verjetno ljudje nismo daleč!
Sam sem doživel samo en porod, in to lasten! In ne moj foter ni bil zraven, izvedel je pa ko je prišel s šihta in to zadnji v vasi ko so mu čestitali.