A je bil kdo zraven pri porodu?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Glede na številko noge in nekatere definicije v tej temi, sem očitno kar plavutka
evil.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Aja še eno tako moško vprašanje.

Po tistem ko ste (ali ste?) videli kako iz mamice leze otročič ... imeli kakšne travme med izvajanjem spolnih aktivnosti?!

Mislim dobite kakšen prebilsk ko ste spet z glavo med nogami?!
grin1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Nisem praktično ničesar videl, ker so bile prisotne komplikacije, tako da je bil opravljen carski rez. Tako da ne znam povedati.
Po 8ih urah so ženo po hitrem postopku odpeljali, čez 10 minut so mi prinesli tamalo, kjer so jo umili, stehtali in te zadeve, dali v naročje, izbral sem ji ime, čez cca 30 minut so mimo na postelji pripeljli ženo, predali tamalo njej in ju odpeljali na intenzivno. To je to. Odšel ven in poklical frende, da smo opravili še gostilniška posla, to je to. Jaz vesel, žena vesela, s frendi pa smo tudi konkretno nazdravili rojstvu
smile-1.gif

Še kaj?
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.067
113
pri taščici
Normalno veliko bolj pomembna je služba in šank. Malo morgen. V službo sem hodil zastonj, za šankom pa še denar od socialne poberejo. Socialna pa kasneje flat. Sicer pa porod kot porod. Razlika je ta da so pri enem navzoča čustva, pri drugem pa štriki. No pri ta drugih sem bil večkrat kot pri prvih.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Jaz nisem v pojlo gledal, ker sem stal oz. sedel pri vzglavju postelje. A si ti vso to zadevo malce narobe predstavljaš mogoče?

Nekdo je pač omenil da je glavo gledal ko je bil otročič napol ven, zato sem vprašal!

Sicer pa tudi vsa packarija povezana s porodom je pač tam pred tabo, dobro če ne gledaš tja pač ne vidš vsega ampak malo je pa vseeno drugače kot pa če ležiš doma na kavču!

mistique

Guru
16. jun 2009
14.172
1.961
113
Emona / Carnium
Ma ni dost razlike...glih tko na uro gledaš (na kavču, da bo za spat, v porodni pa, da bo za na pir)
grin1.gif

Meni je porod drgač tko...nagravžna zadeva in nisem imel neke ambicije gledat od blizu, ker je že otrok sam grd kot satan, ko pride ven. Deformiran, violčen, če je tiho si takoj v skrbeh, če kriči se ti zdi, da je glih tko nekaj narobe, ker v filmih ful lepše jokajo ko prilezejo ven...
Zdej sm ti dal ene par izgovorov, če jih boš kdaj rabil
evil.gif

Tam si zaradi babe, pa če še tko poskušamo najti druge razloge
grin1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jaz mam bolj občutek, da si ti kot pravi moški prevelik pussy, da bi sploh šel zraven
evil.gif

Se bojiš, da bi imeli s tabo več dela kot z njo?
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Zdaj se delaš deca, ko bo pa tvoja rojevala, boš pa prvi v porodnišnici...
priden.gif

V bistvu to očitno nima veze s tem ali si dec ali ne, ker po tej logiki bi bilo 90% alterja (ki so mlajši od 40 let) copatarjev.

Meni pač to ni neko razumno početje in ga v vsakem primeru nebi počel. Se mi pa vseeno zdi da se je sedaj začelo s tem pretiravat.

Porod je postal "turizem", kmalu tako kot da bi šel v safari. Najprej moraš s svojo izbrati kam boš šel rodit, to potem gledaš prospekte (enake tistim iz turističnih agencij) kje imajo kaj. Sprašuješ folk kje je bolje in kje ne! (pa pi., rodit se hodi tja kjer je najbližje a ni to logično?!). Aja to da je obvezno pred porodom že kupit nov avto (zato da slučajno stari ne zataji ravno ko bo moja rodila). Ko pride čas dedc vzame dopust in je skoz ob ženi. Ko se začne pa hop v bolnico (itak more peljat sosed) in potem bit zraven s kamero, fotičem (kupi se DSLRja samo za ta namen) in zraven še z tablico sproti na twitter/fb objavljat potek.

V bistvu najbolj so srečni tisti ki jim rodijo prezgodaj in hitro. Tip v službi ga kliče tašča da se je začelo, preden tip šefu pove da rabi nujno it nekam, že tašča kliče da je konec in da je vse ok!
tongue-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.138
11.222
113
glej, sej ti ne rabiš tak komplicirat (mi tudi nismo, FYI)..za ženske je to velika preizkušnja, in je pošteno in fajn, da se vsaj delaš da te to zanima, ko bo tak daleč (če si sploh ploden - to je danes večji problem kot pa sam porod)..

Sicer pa ne dvomi, da se boš poglobil v google
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Koko to zgleda z une strani?
Je kdo skup padel?
So se vaše zlo drle?
shocked-1.gif
A kdo ni bil zraven pri porodu?
Vsak, ki se je rodil, je bil zraven pri porodu
grin1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Mislim dobite kakšen prebilsk ko ste spet z glavo med nogami?!
grin1.gif
Te prebliske dobijo predvsem tisti, katere velikokrat pošljejo v p.m.
grims-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
glej, sej ti ne rabiš tak komplicirat (mi tudi nismo, FYI)..za ženske je to velika preizkušnja, in je pošteno in fajn, da se vsaj delaš da te to zanima, ko bo tak daleč (če si sploh ploden - to je danes večji problem kot pa sam porod)..

Sicer pa ne dvomi, da se boš poglobil v google
smile-1.gif
)) sicer pa vidim da te kar dosti stvari zanima..torej nekaj bo na tem.

Ok! Hvala, hvala za info!
nahrung002.gif

Ko dobim žensko pa začnem sexat bo mogoče potem prišlo tudi to na vrsto, prej očitno ne gre!
17758-icon_confused.gif

hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.882
11.099
113
Pa na totem alteru so vedno o stvareh najbolj pametni osebki, ki iz te iste stvari nimajo čisto nič izkušenj.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Koko to zgleda z une strani?
Je kdo skup padel?
So se vaše zlo drle?
shocked-1.gif

-Z une strani očka nima kaj dosti delat - če je zraven lahko samo krajša minute med popadki in služi za oprimek.
-Skup padel - če se bo ji, da bo skup padel naj gre prej na prave kmečke koline. Najprej šnops in potem "cik" in kri.
Pri porodu je potrebno pričakovati nekaj krvi (vsaj posteljica,ki se izloči) - šnops pa je za trening popivanja po porodu.
- Moja se trikrat ni preveč drla - vsakič ko pridem "marjetica" domov se bolj.

Kot "Mamca" pa bi lahko vedela da gre lepše noter kot ven
cool-1.gif

Pa veš zakaj - noter gre brez kosti
evil.gif

Bodoči očetje: Za popivanje po porodu si priskrbite prevoz in to tak, ki ne pije dosti !
Ker so po porodu mlade mamice polne hormona sreče jim prišparajte zaskrbljenost "kje hudiča vozi nažgan kot raketa"
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Glede vida, pač mišljeno je bilo da se otrok po rojstvu prvo seznani z materjo. Po nekaterih raziskavah je tale prva vez dosti pomembna. Recimo v živalskem svetu ta vez potem pomeni ohranjanje stika med materjo in mladičem. Verjetno ljudje nismo daleč!
grin1.gif

Sam sem doživel samo en porod, in to lasten! In ne moj foter ni bil zraven, izvedel je pa ko je prišel s šihta in to zadnji v vasi ko so mu čestitali.
živali glede tega pač ne moraš primerjati s človekom. so bolj sentimentalni tisti, ki o neki posebni vezi s prvim dotikom govorijo kot tisti, ki prisostvujejo rojstvu. žival (marsikatera) takoj po porodu vsane in teka okoli. dojenček je veliko manj razvit. in to če se ga bo eden s kosmato brado dotaknil pred nežno materinsko roko nanj ne bo pustilo nobenih negativnih posledic. če bi, bi pa pustilo samo pozitivne, saj bi takoj začutil močno moško osebnosti.
reči nekomu, da je nesposbne in/ali copata in/ali metroseksualec zato, ker je zraven pri porodu je debilno. mogoče je celo odvračanje pozornosti od prave metroseksualnosti, katero (zgolj ugibam) v resnici predstavljaš ti.