a dela kdo v meku, ali pa pozna koga

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Nazaj
pozdrav.gif

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
516
73
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik softi pravi:
bliža se ena žurka, ki bi jo imel oz jo bom naredil v meku. pač mi je všeč, da mamo svojo sobo, tisto za otroške zabave, tam je cd player notri, da bomo kake 'domače' zavrtel, pa še plačat ni treba dodatno nič.
cenovno sem gledal in se izide, saj noben ne poje več kot dva top menija in je to sprejemljivo in primerljivo z gostilno. le da tam special sobo colaš.
moti me edino eno. in to me zanima a se da uredit. majo namreč samo union pivo.

mi z družbo pa pijemo izključno laško. zdej bo spet debata kaj, zakaj, kako..pa da se ognemo temu bom kar napisal. simpatiziramo z zeleno barvo in 'ljiljani' na embalaži.

torej
a se da zrihtat, da bi nam, cca 30 folka, v meku, po 20 uri k je soba za zabave frej mularije, postregli poleg menijev še laško pivo?

softič, to kopiraš modela, kitarista od benda The Drinkers, je to enkrat naredu, praznoval svoj RD v meku....blo čist adijo, samo kadit se je mogl hodt ven
frown-1.gif

pogled vodje lokala pa tud priceless, k je videl kdo je prišel tja, na RD. Ker se je dečko prej zmenil vse po propisima, se pravi pride tja, pove da bo praznoval RD, koliko bo približno folka, se domenijo za "hostese", za datum in uro, je pa pozabil povedat ključno zadevco, da bo slavljenec on
hysterical-1.gif

skratka, ludo in nezaboravno....če ti uspe, si zmagovalec, ker takrat je šef rekel, da nikol in nikdar več brez da zve prej kdo je slavljenec...

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
516
73
28
širne planjave Dolenjske
Niso še mel take izkušnje, 30 pijanih rokerjev
smirk-1.gif
....itak pa zdej k je recesija, vsaj €€€ prav pride...skratka, dobr ga žurajte, pa pazte, veliko otrok je tam da ne bo kakega zgražanja....

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Barbarski, nasilni, objestni motoristični norec, ki je Happy Meal. Rada bi te vidla...
grin1.gif

Kaj pa je narobe s tem?
Jaz imam najraje čokolino in mlečni riž. Prideš pogledat?
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
smo se naročil ob pozni uri.

fine je bilo, k sem rekel, da bi imel kar dva temrina. Zakaj pa to, gospod? Radi se družimo, sej plačam v naprej, če je problem. Če pa niamte frej pa povejte. pa so se hitr odločil in potrdili.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.405
5.662
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pr jovotu stane.

vojne ni, ostanejo principi.

če nočmo pit 'rdečga' pol veš, d ane gremo an svinjske pleskavice. mak ma med drugim goveje meso, če še nisi informiran.

in spet bežimo od teme.

sem klical, pravijo da union in to je to. pri njih. torej še vedno mi manjka veza za laško.

Ne štekam da bi ti pio alkohol........a svinja ti se zatika u grlu???
stupid-1.gif