a dela kdo v meku, ali pa pozna koga

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ah lej, vsak najde svojega, a ne? sej ne vem kaj je softi, zarad mene gre lahko tud v srbskiga. Sej to pravim sam zato, da bomo mel lahko svojo muziko...

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
ksz

Big maci.........................................................................................................................................100€

Pir....................................................................................................................................................200€

Scena ko nažgani Softiæ asfaltira zaposlene, ker mu ne pustijo nabijat narodnjakov........................PRICELESS

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čuješ izbiraš lahko med tema dvema dariloma;

transformers-autobot-jetfire.jpg
LEGO_STAR_WARS_7654_DROID_BATTLE_PACK_x_100_SEALED_SETS_toy.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
ksz

Big maci.........................................................................................................................................100€

Pir....................................................................................................................................................200€

Scena ko nažgani Softiæ asfaltira zaposlene, ker mu ne pustijo nabijat narodnjakov........................PRICELESS

hysterical-1.gif

Naj naredi nek .jpg po tem "receptu"
cool-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
MC je odprt vsaj do polnoči.

in spet. ne zanima me vaše mnenje, kje bom praznoval dogodek, ki je veliko večji od RD, kako muzko bomo poslušal, kaj bomo asfaltiral (je pa res, da v MC ni praštalo&co in bo lažje, bolj tekoče šlo, če bo potreba), ampak me zanima a se da dobit laško pivo.

LAŠKO pivo v MC? da ali ne.

mogoče bomo jedl happy meal, k je igrača zraven. ker bomo 'zadnja' skupinica, bomo vlekli do konca delovnega časa. prednsot je tudi v količini parkingov, ki so na voljo. predvsem tistih blizu okna, da vidiš svojo 'zver'.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Barbarski, nasilni, objestni motoristični norec, ki je Happy Meal. Rada bi te vidla...
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pr jovotu stane.

vojne ni, ostanejo principi.

če nočmo pit 'rdečga' pol veš, d ane gremo an svinjske pleskavice. mak ma med drugim goveje meso, če še nisi informiran.

in spet bežimo od teme.

sem klical, pravijo da union in to je to. pri njih. torej še vedno mi manjka veza za laško.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa kaj bi ti rad? da mcdonalds zarad tebe nabavi paleto laškega al kaj??? men bi pa zelo pasal fructalov jagodni sok zraven big maca. Bom mail poslal, če ga bojo sam zame kupili!

In če je parking TAKA prednost - kaj, a vas bo 30-40??? mah kakorkoli butl si, če misliš tam praznovat. In okna imajo tud vse ostale gostilne - da boš gledal svoja kola!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
povabljenih bo 60. pride jih najmanj 20.

in kaj ima to veze z lokacijo. kaj je važno sem napisal. na podlagi česa sem se odločil za meka sem tudi napisal. in to ni stvar debate. zanima me PIVO, laško.

če ne gre, bomo pač požrl union, pa s sabo prinesli dodatek laškega.

hvala za novo poimenovanje.

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
In kako ti bojo veze pomagale pri uvajanju laško piva v mc'donaldu?
A ni najbolj da s stabo uzemeš enga six packa, ker več bo pa itak preveč....