a dela kdo v meku, ali pa pozna koga

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bliža se ena žurka, ki bi jo imel oz jo bom naredil v meku. pač mi je všeč, da mamo svojo sobo, tisto za otroške zabave, tam je cd player notri, da bomo kake 'domače' zavrtel, pa še plačat ni treba dodatno nič.
cenovno sem gledal in se izide, saj noben ne poje več kot dva top menija in je to sprejemljivo in primerljivo z gostilno. le da tam special sobo colaš.
moti me edino eno. in to me zanima a se da uredit. majo namreč samo union pivo.

mi z družbo pa pijemo izključno laško. zdej bo spet debata kaj, zakaj, kako..pa da se ognemo temu bom kar napisal. simpatiziramo z zeleno barvo in 'ljiljani' na embalaži.

torej
a se da zrihtat, da bi nam, cca 30 folka, v meku, po 20 uri k je soba za zabave frej mularije, postregli poleg menijev še laško pivo?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Kul ideja
smile-1.gif

Jaz sem isto razmišljal pred leti, ampak nikoli izpeljal. Uniona pa nisem videl v McDrecku že dolgo (res pa se tudi redko znajdem tam in takrat ne iščem piva).

Najbolj zanimiv del je, da ti ob žurki za mulce pripada tudi spešl postrežba in družba dveh zaposlenih, ki skrbita, da mulariji ni dolgčas. Glej, da izbereš dve, ki vsaj kolikor toliko izgledata (vem, težka bo...)
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jelen tekne, sam je utopija, da bi ga stregli

tole z dvema nisem vedel.

sranje je edin tole
izbrana loakcija ma super sobo z vsem potrebnim, sam psotrežba je na povprečju
btc pa sobe nima, ma pa dve 'plavuši' da ti ob dolgotrajnem obisku nardita musklfiber v gatah.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nemoreš RDja praznovat v meku!!

Pa ne me j*bat no!

Pa kaj si še nebo rasa spomnila!

Stavim, da si staro za valentinovo pelo v meka. V meka al pa na kebab, in pol sta si govorila "Jaz grem raje sem kot pa v kako fino,..."

Ne razumem vas res. Da mene kdo v meka povabi na RD, mu naprej povem da me že nekaj kuha in da bom sigurno bolan.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Stari, v MB na Tržaški sem že ene parkrat videl müslije, kako cela rodbina žre v MCD. Pa še kar so prihajali, en za drugim.

Softi pa z zeleno barvo tudi sugerira v to smer, tako da je kar prav, če ga tam žurajo. Je pač edini plac, kjer nihče ne bo grdo gledal zaradi slabe muzike in zlatih zob.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
A veš v čem je največja ironija? Da se na forumu obnašate kot največji čefurji. V tistem stilu, ko v srednji šoli na hodniku enega in istega podjebavate, iz samega dolgčasa in zadovoljstva. Uživanje v verbalno/psihičnem nadlegovanju. Pa toliko ste imeli proti čefurjem za povedati

Po tej definiciji, si ti Patriot dejansko spletni čefur.
a015.gif
I hope you're proud.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zanimivo, da se ravno ti buniš, ki si lep primer integriranega potomca južnjakov.

Imaš službo, obvladaš slovenščino in predvidevam da ne delaš sranja po ulicah.

Resnično te ne razumem.

In kdo je æefur smo razčistili že na sux-u.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sam res. Ogromno (+95%) jih je tu, ki se ne obremenjujejo s svojim poreklom. Ta pa ob vsaki omembi navali ko mutavi na telefon.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma mater, a bi nehal še tukaj o tem SPET!!!

ynos - kaj smo rekl, ignore, greš mimo,.... spomni se tistega videa od mhmm z uno opico pa psom....

ON TOPIC!!!
softi: strinjam se malcomx - ne moreš tam rd praznovat no!!! razen če si star 13 let??? Fuc.k, da bi men to en reku... najprej se 5 min smejem, pol pa rečem, sej se vidimo kje drugje, pa ti bom tam čestital... In zdej boste šli ob 17h v maca si norčili vsak en bigmac menu, pa piksno pira - uau, kakšen žur! Gleda te pol MB, kako si zaprt tm k v eni kletki, pri skoraj dnevni svetlobi in s zabavaš!!! ne vem, kaj ti je no! Pišuka najd en bosanski lokal (da bo muska že zraven uredu), pa plačaj tisto sobo, pa par rund, pa je! Ne si pa sramote delat s macom no.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pa kaj je z vami ljudje, rojstni dan v MCu je pa ja bila praksa nekaj casa, pa se super smo se imeli
10.gif

pa 9 let smo bili stari
grin1.gif