8mi Kolač

delter333

Guru
21. maj 2010
3.088
2.879
113
Notranjska
Mislim da je skrajni čas da začnete zbirat za njeno enosmerno vozovnico (magari do končne postaje lpp), preden ona začne zbirat za vas. Ker pri nabirkah ji zaenkrat kar gre, ne glede na temo, seznam pa se vsak dan daljša.
Če se pozna finančni tok in izvor denarja potem je jasno, da ji še riti ni potrebno dvignit in denar je na računu. I tata bi sine!

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

nacek

Guru
13. okt 2012
3.358
917
113
Nika podjetnik

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.600
19.351
113
:valjamse:

DomenaKovačRepič.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.600
19.351
113
Kako da ne more tega izkazati? Kako se pa to dobroverno lastništvo razlikuje od tega, da registriraš domeno z namenom prodaje le-te nekomu z veliko interesa po posedovanju te domene ter nameniti izkupiček od prodaje v dobrodelne namene kot pomoč otrokom v stiski? :fredi:

jurek1973

Guru
3. sep 2007
5.141
2.156
113
Evo, bom pa še jaz enkart AI kopiral:

Arnesovo domensko razsodišče
deluje v okviru Registra .si (ki ga upravlja Arnes) in vodi Postopek za alternativno reševanje domenskih sporov (ARDS). To je hiter, učinkovit in cenovno ugoden izvensodni mehanizem za reševanje sporov glede registracije vrhnjih domen .si.

Ključni pogoji za sprožitev postopka (ARDS)
Da pritožnik uspe v postopku pred razsodiščem, morajo biti hkrati izpolnjeni trije kumulativni pogoji:
    • Zamenljiva podobnost: Domena mora biti enaka ali zamenljivo podobna znamki (veljavni v RS), firmi, osebnemu imenu, avtorski pravici ali geografski označbi pritožnika.
    • Odsotnost legitimnega interesa: Trenutni nosilec domene nima pravno priznanega ali legitimnega interesa za to domeno.
    • Slaba vera: Domena je bila registrirana ali pa se uporablja v slabi veri (npr. z namenom nadaljnje preprodaje oškodovancu ali zavajanja uporabnikov)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
46.384
6.396
113
Se bo sam od sebe.....še kako leto.....pa bo prišel račun za AI.....v obliki naročnin...

• Všeč mi je
Reactions: sad

delter333

Guru
21. maj 2010
3.088
2.879
113
Notranjska
Evo, bom pa še jaz enkart AI kopiral:

Arnesovo domensko razsodišče
deluje v okviru Registra .si (ki ga upravlja Arnes) in vodi Postopek za alternativno reševanje domenskih sporov (ARDS). To je hiter, učinkovit in cenovno ugoden izvensodni mehanizem za reševanje sporov glede registracije vrhnjih domen .si.

Ključni pogoji za sprožitev postopka (ARDS)
Da pritožnik uspe v postopku pred razsodiščem, morajo biti hkrati izpolnjeni trije kumulativni pogoji:
    • Zamenljiva podobnost: Domena mora biti enaka ali zamenljivo podobna znamki (veljavni v RS), firmi, osebnemu imenu, avtorski pravici ali geografski označbi pritožnika.
    • Odsotnost legitimnega interesa: Trenutni nosilec domene nima pravno priznanega ali legitimnega interesa za to domeno.
    • Slaba vera: Domena je bila registrirana ali pa se uporablja v slabi veri (npr. z namenom nadaljnje preprodaje oškodovancu ali zavajanja uporabnikov)
Potem bi morali vsem amerom zaplenit domene .si potem ko je štrumf izjavu da ni ai temveč ze si pa to.