8mi Kolač

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.689
15.083
113
:sprasujemse::sprasujemse:
»Neki fant se je z mano razšel na faksu in rekel: »Razhajam se s tabo, ker si preveč sramežljiva, jaz pa želim biti z aktivistko, zato ne bom s teboj.« Ampak jaz sem trmasta. Ko mi je to naredil, sem si rekla: »Pojdi v rit!«, takrat sem se pridružila študentskemu gibanju in spoznala, da me to osrečuje.

Ni nika kriva, oni tip je bil kriv za dosti sranja očitno, ki se dogaja danes na tej sceni. :evil:

šolski scenarij za hollywood tip villaina, ko so zamere iz starih dni... in hudoben smeh aaahhhahahahahahahahahah

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.051
6.963
113
:sprasujemse::sprasujemse:
»Neki fant se je z mano razšel na faksu in rekel: »Razhajam se s tabo, ker si preveč sramežljiva, jaz pa želim biti z aktivistko, zato ne bom s teboj.« Ampak jaz sem trmasta. Ko mi je to naredil, sem si rekla: »Pojdi v rit!«, takrat sem se pridružila študentskemu gibanju in spoznala, da me to osrečuje.

Dodged a bullet.

Morda je pa zgolj napačno razumel namig...

B81

22. jul 2007
40.705
13.225
113
A lahko naredimo en seznam, na kaj vse se pri i8m spoznajo, in na kaj se ne spoznajo.

Spoznajo se nna:
* splave
* Palestino
* mednarodno pravo
* politično policijo
* velike porcije

Ne spoznajo se na:
* čisto vodo
* normalne porcije

Uporabnik Daniel je napisal:
Dodged a bullet.

Morda je pa zgolj napačno razumel namig...
Kdo šolan za glavo bi rekel, da je razhod bil sprožilec za njeno iskalno akcijo in luftarsko prihodnost.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.367
9.637
113
A to jih folk ne pogrunta, da glumijo?

1000029229.jpg

• Haha
Reactions: ales85 in aljoman