8mi Kolač

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.675
2.323
113
42
Meni pac ni higienično, ko nekdo v (anti) propagandni vihri tako po svoje obrne stvari, da so na koncu vsaj zavajanje, ce ne že laž.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.019
4.313
113
Ljubljana
hmpg.net
Ampak, prebral sem vse, pa nisem našel (razen trditev, da je to laž) nobenih trditev zakaj je ta referendum nepotreben. Kje so varovalke pri preizkovalnih komisijah, da tega ne bo mogoče narediti.

PS. Pa da se ne bi kar tako izmišljevali, kako je bilo prej, lahko preberete, kako je urad za PPDFT na podlagi anonimne prijave brskal po financah nekaterih oseb v Sloveniji. In - od bank zahtevali so promete na USB ključkih, kljub temu, da je bil vzpostavljen varen kanal za prenos podatkov, vendar ta kanal je podatke pretakal na področja, kjer so bile vključene revizijske sledi, tako da se je vedelo, kdo in kdaj je gledal podatke. To pri USB seveda ni mogoče vzpostaviti. Pa da slučajno ne bi kdo natolceval, zahteval sem pismena navodila in taka sem dobil.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.882
6.120
113

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.019
4.313
113
Ljubljana
hmpg.net
Tole je navadna laž. (Siol očitno laže, morda zato ker ne mare Nike in ima rad Vinkota?)
Fiduciarni račun je odprt pri banki (odpre ga lahko odvetnik, notar ...) in ni last ne banke (v primeru stečaja) ne odpiratelja računa, temveč tistega čigar denar je gor.
Torej, če mora nakazati na fiduciarni račun odvetniške pisarne Senica & partnerji - potem je to račun ki ni blokiran (ker ne more nihče blokirati fiduciarnega računa, ki ga je odvetnik odprl za stranko) in glej hudiča Senica&Co "V Sloveniji ima, kot je razvidno iz javno dostopnih podatkov, odprt le še fiduciarni račun – poseben račun, na katerem odvetnik ali odvetniška družba hrani denar svojih strank, ne svojega."

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.188
5.832
113
in glej hudiča Senica&Co "V Sloveniji ima, kot je razvidno iz javno dostopnih podatkov, odprt le še fiduciarni račun – poseben račun, na katerem odvetnik ali odvetniška družba hrani denar svojih strank, ne svojega."
V sklepu sodišča piše, da mora Vasle denar nakazati na fiduciarni račun odvetniške pisarne Senica & partnerji številka SI56 0400 1004 8648 787, odprt pri OTP banki. A ta račun je bil 9. julija 2026 zaprt.

V Sloveniji ima, kot je razvidno iz javno dostopnih podatkov, odprt le še fiduciarni račun - odprt pri... glej ga hudiča NLB.