8mi Kolač

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.034
9.133
113
1000026502.jpg

• Haha
Reactions: Matey

erikson

Guru
25. avg 2007
25.809
9.181
113
politiki bodo brali sms sporocila.png

Da boste vedeli, kakšne laži širijo med zbiranjem podpisov:

"Politiki bi dobili absolutno moč, da bi lahko pregledovali SMS-sporočila, bančne izpiske in druge osebne podatke vsakogar, ki si upa biti kritičen do oblasti, mi pa ne bi imeli nobenega učinkovitega pravnega varstva. Lahko bi kršili naše pravice, zasliševali naše družinske člane in prijatelje ..."

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.659
2.302
113
42
Poglej priponko 106893
Da boste vedeli, kakšne laži širijo med zbiranjem podpisov:

"Politiki bi dobili absolutno moč, da bi lahko pregledovali SMS-sporočila, bančne izpiske in druge osebne podatke vsakogar, ki si upa biti kritičen do oblasti, mi pa ne bi imeli nobenega učinkovitega pravnega varstva. Lahko bi kršili naše pravice, zasliševali naše družinske člane in prijatelje ..."
A ni po navadi tako?

Pitna voda, ki je ne bo.. Zadnjič sindikati "proti ukinjanju delavskih pravic" ko je slo za davcno razbremenitev...

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.114
6.475
113
Pomaga tudi vseživljenjska navezanost na državno zizo. Čeprav so nekateri res kvalitetni in bi se lahko prodajali tudi na trgu je državna ziza in podpora le tej vseeno bolj udobna. Trg je pač bitka, kar ve vsak, ki je kdaj poskusil odpreti podjetje.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.140
9.328
113
Kako ste ga vi gospa excel?

kot zmeraj. potem, ko sem se prebila čez ne iz neke 3. strani interpretirano gradivo, povsem neodvisno od tega, kar mi govori opcija, ki sem jih volila na zadnjih volitvah in neodvisno od tega, kaj mi govorijo ostale.

Torej vprašanje ostaja, koliko od teh, ki imajo mnenje, ga je prodobilo na podoben način in koliko je samo pogledalo, kaj govori tisti, ki mu je lojalen (iz meni povsem neznanega vzgiba).

vprašanje ni težko, sprašujem ne po tem, kako si ga interpretirajo sami, samo kako so do tega prišli?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.842
8.934
113
Kaj ti je vročina kaj scvrla?
Meni ne. Jaz se be bojim politične policije, ker nisem politik, poslovno ne sodelujem z državo, in nisem vpleten v kakršna koli korupcijska dejanja.

Je pa nekomu, ki trdi, da bo politična policija vsem brskala po telelfonih in jim ovirala svobodo, že zdavnaj vročina scvrla možgane. Pa ne ta zadnji vročinski val ampak tisti izmed prvih, blagih, izpred 30 let.

Thats my point.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.797
1.305
113
toti Maribor
Se človek resno vpraša v kakšnih časih živijo desničarji, da rabijo taka pooblastila za razne komisije? Kaj nismo rekli l. 91 ta se tega več ne gremo? In ja nasprotniki imajo kar prav, ko pravijo, da ne bo nobenega sodnega varstva pri taki komisiji. Ta komisija bo očitno namenjena zgolj maščevanju. Ti in še par tvojih somišljenikov, pa si kar zatiskajte oči in verjemite v pravljice o pravičnosti.

P.S.
Kako je zdaj kaj z ustanavljanjem SKOK-a? Pa toliko se je govorilo o njem pred volitvami.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.842
8.934
113
Se človek resno vpraša v kakšnih časih živijo desničarji, da rabijo taka pooblastila za razne komisije? Kaj nismo rekli l. 91 ta se tega več ne gremo? In ja nasprotniki imajo kar prav, ko pravijo, da ne bo nobenega sodnega varstva pri taki komisiji. Ta komisija bo očitno namenjena zgolj maščevanju. Ti in še par tvojih somišljenikov, pa si kar zatiskajte oči in verjemite v pravljice o pravičnosti.

P.S.
Kako je zdaj kaj z ustanavljanjem SKOK-a? Pa toliko se je govorilo o njem pred volitvami.
Ja res je žalostno, da lewaki tako kradejo, da je potrebno samo za njih uvest nov nadzrni represivni organ.

jezek

Guru
24. jul 2008
6.102
2.786
113

P.S.
Zgolj maščevanju?
S tem si povedal vse