8mi Kolač

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.739
2.621
113
Glede nato, da vam gre Nika na organ, jo nekam dosti spremljate. Se vam ne zdi?
Spremlja je nihče, prav tako nihče ne spremlja jenula, pa tistih idiotov, ki skačejo po ljubljani s palestinsko zastavo...
Nihče tega ne spremlja, niti si ne želi tega gledat, vendar ti skačejo ven povsod kamor klikneš - se pravi je to neke vrste reklama, vsekakor plačana

sousis

Guru
16. nov 2019
1.900
1.300
113
Spremlja je nihče, prav tako nihče ne spremlja jenula, pa tistih idiotov, ki skačejo po ljubljani s palestinsko zastavo...
Nihče tega ne spremlja, niti si ne želi tega gledat, vendar ti skačejo ven povsod kamor klikneš - se pravi je to neke vrste reklama, vsekakor plačana

Jaz vsak dan poklikam par portalov z novičkami in par forumov. Še vedno največ informacij o Niki slišim na forumu.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.022
9.107
113
AKTUNG!

1000025817.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.121
18.852
113
Glede neprimernosti kritiziranja osebe na podlagi zunanjega izgleda oz. videza sem se izjasnil že zelo velikokrat in se ne mislim oglašati ob vsaki taki priložnosti kar je skorajda vsakodnevno, ko se folk tako z leve kot z desne primitivno zgraža nad izgledom a medtem je pa več kot dovolj drugega materiala za kritiziranje teh istih oseb. Sicer pa glede na dežuranje tebe in tebi podobnih moja reakcija niti ni potrebna, se Alter hitro obvesti kako pa kaj. Hvala za (ne)razumevanje.

• Ljubezen
Reactions: aljoman