8mi Kolač

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.087
5.725
113
Če vam je po doniranju za fajtanje za splave malteških žensk ostal še kak evro...

syU5y8p.jpeg

IPTPBEw.jpeg

• Haha
Reactions: Gavran in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.067
18.770
113
In kaj nevladnike žene, da bodo zdaj pričeli delali nove in nove konfrontacije z oblastjo?
Saj so napisali kaj jih motivira - nastop nove vlade ter posledično začetek izjemno zahtevnih časov. Vse to do sedaj, v zadnjih letih plesa in svobode, pa seveda ni bilo vredno niti omembe, kaj šele kakršnihkoli konfrontacijskih protivladnih aktivnosti. Dvojna merila pač - vrana vrani ne izkljuje oči, lef.tard lef.tardu štango gor drži.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

delter333

Guru
21. maj 2010
2.930
2.694
113
Notranjska
In kaj nevladnike žene, da bodo zdaj pričeli delali nove in nove konfrontacije z oblastjo?
Saj medvedi so po zimskem spanju najbolj razdraženi.
Do sedaj so hibernirali, obeta se manjko futra pa so razdraženi, normalna reakcija.
Mislim pa da edino sindikati javnega sektorja lahko zberejo neko maso ljudi za proteste.
Če tele nevladnike posnameš pred parlamentom z normalne razdalje lahko vidimo, da jih naberejo nekaj deset. Če jim daš kamero v faco pa je to mainstream dogodek.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.067
18.770
113
Saj veš, da gredo te stvari v obe smeri, in lahko pristaneš na drugi strani kot misliš, da boš.
Marsikaj, kar se privošči zgolj enim, gre lahko hitro (prehitro even) v obe smeri in marsikaj, kar se očita zgolj enim, dejansko izvajajo oboji. Zadeve v realnosti pač niso črno-bele kot si očitno zamišljajo nekateri.