Tisti bojo itak odprli firmo čez mejo v naslednjih štirih letih.Se čisto strinjam da so preveliki davki za sp.je. Samo glasni so velikokrat tisti ki jim gre
Tisti bojo itak odprli firmo čez mejo v naslednjih štirih letih.Se čisto strinjam da so preveliki davki za sp.je. Samo glasni so velikokrat tisti ki jim gre
Niso še levi dobili depeše, da smo v euro območju in greš kamor te je volja.Tisti bojo itak odprli firmo čez mejo v naslednjih štirih letih.
Jaz bi jim dal svoj glasče je srboljubu uspelo nabrat 5%, ni hudič da ne bi še vam vsevednim alterašem.

pa če imaš malo višje ko so napisali, da grejo za en mesec na zaslužene počitnice?!I8M pa sedaj kar počiva z objavami, ali so izgubili ali dobili volitve?![]()
Piz**, ste mi šli pa res že globoko v zelje. Tole s stranko sem jaz predlagal, zdaj pa si vsi lastite zasluge.če je srboljubu uspelo nabrat 5%, ni hudič da ne bi še vam vsevednim alterašem.
Pa tko normalen si se mi zdel .... ne vem, a tole zmedo v glavi vožnja z Volvom naredi, al selitev v Prekmurje?Če bi Nika imela svojo stranko bi jo volil
Samo, če imaš verigeI8M pa sedaj kar počiva z objavami, ali so izgubili ali dobili volitve?![]()
Res ne vem, ali naj kolo vzamem iz garaže ali ne.
A to si predlagal ime stranke?Piz**, ste mi šli pa res že globoko v zelje. Tole s stranko sem jaz predlagal, zdaj pa si vsi lastite zasluge.
Pokvarjenci.
Torej, se naberemo do 2030?

A to si predlagal ime stranke?
Pokvarjenci![]()
Malo pohiti, čez 4 mesece bodo volitve!Piz**, ste mi šli pa res že globoko v zelje. Tole s stranko sem jaz predlagal, zdaj pa si vsi lastite zasluge.
Pokvarjenci.
Torej, se naberemo do 2030?

Ti bi bil lah minister za finance....
Ti si ful radodaren, raztalal bi jih že kar nekaj.Jaz bi jim dal svoj glas
Uturu bi se ji za osebnega šoferja!Pa tko normalen si se mi zdel .... ne vem, a tole zmedo v glavi vožnja z Volvom naredi, al selitev v Prekmurje?