Mogoce je prisla donacija za i8m. Iz Avstralije.Eh Nika, glasovi, ki bi sicer šli k Anžetu bodo tako šli direktno Janezu.
Same here....sem se že ogreval......pa tudi meni to njegovo vsegliharstvo ni všeč!Nikoli nisem pomislil na to. Sem vedno mislil, da je kradljivec glasov prej SDSu.
Če Logar ne bi delal škode na levi, ga ne bi napadli z vsemi topovi. Ne bi bilo potrebe.Nikoli nisem pomislil na to. Sem vedno mislil, da je kradljivec glasov prej SDSu.
Tema je že umaknjena iz MSM gotovo imajo real time meritve sentimenta. Ni dosegla pričakovanega učinka. Verjetno. Gotovo pa ni zadnja mina, Logarja se lahko kar pripravi. Po možnosti čim manj energije zgubljat za tole.Ampak dosegla pa je svoje, spet se pol Slovenije z njo ubada.
Ena opcija je uturit registracijo koles.Dokler je cilj pozornost je zadeva neskodljiva. Tu gre za klasicno politicno agitacijo in to vidi vsak opravilno sposoben clovek.
Kakorkoli, desna stran ima pred sabo dve veliki tezavi ce zmaga volitve:
1. Kako resit to zavozeno situacijo. Ker treba bo nekaj narest ko si enkrat na oblasti.
2. Kako se lotit fenomena petkovega kolesarjenja oz protestov proti izvoljeni oblasti s strani socialcev prisesanih na leve vire financiranja.
Si predstavljas da je prvi zakon registracija kolesEna opcija je uturit registracijo koles.
Prva na tnalu tista pred parlamentom.
Mi temu pravimo mehkec.Same here....sem se že ogreval......pa tudi meni to njegovo vsegliharstvo ni všeč!
Mogoče pa prepriča kalbota...