Ne drži ravno kar pišeš......sta z desnosučnim županom kar lepo sodelovala.ble so tudi težave tam v Solkanu okrog cementarne in pitne vode pa je ni (z)motilo, pa tudi arčonu, ki je baje ful zelen je vsake toliko ušlo kaj v Sočo...
lahk sta sam rezultati niso bili ravno okej, in kolikor se bere je Miha tisti ki je vse skup gnal in poganjal, Nika je bla tam za lepo videt, kaj več pa od nje ni biloNe drži ravno kar pišeš......sta z desnosučnim županom kar lepo sodelovala.
![]()
Nika Kovač: Moj prijatelj Miha in ali bo v Anhovem konec umiranja za dobičke kapitala
Miho sem spoznala pomladi leta 2021, v času kampanje za zaščito vode. Prej nisem o njem vedela ničesar. Začetki najinega sodelovanja in druženja niso bili prav optimistični. Je prijazen in strpen sogovornik, a njegovo mirno in spoštljivo komunikacijo sem občasno dojemala kot željo po sprejemanju...siol.net
Moja replika je bila točno na tisto kar si napisal......ne na rezultat.lahk sta sam rezultati niso bili ravno okej, in kolikor se bere je Miha tisti ki je vse skup gnal in poganjal, Nika je bla tam za lepo videt, kaj več pa od nje ni bilo
Omogočila jim bo splav.Kaj bo ona storila za upokojence, babice, ...
Najprej morajo imeti prost dostop do njega.Omogočila jim bo splav.
Najprej morajo imeti prost dostop do njega.
A proletarce ko šiša....!In kje so delavci in kmetje?
v bistvu niti zase kaj dost ni nardila kje so šele drugiNima veze kje so. Kaj bo ona storila za upokojence, babice, dijake, učiteljice? Vse kaj dela je meša govna in s tem služi denar.
In potem pridejo do eu parlamenta, pa je tonin kriv, ker jim meče polena pod noge. Nikakor ni krivo to, da politiki vidijo njihove bučke.