8mi Kolač

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.195
2.442
113
1760514683606.png

Ampak tele livičarji pa le delajo!

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.662
8.055
113
torej, če se ponujenih izdelkov ne tapnete niti štapom, potem težav s splavi seveda ne bi bilo (to jih sicer nikdar ni), bi bilo pa lahko več težav z neželenimi nosečnostmi.

Ali narobe razumem, pa bi vsi tudi tele štumfe imeli?

torej, če se ponujenih izdelkov ne tapnete niti štapom, potem težav s splavi seveda ne bi bilo (to jih sicer nikdar ni), bi bilo pa lahko več težav z neželenimi nosečnostmi.

Ali narobe razumem, pa bi vsi tudi tele štumfe imeli?
teh štumfov zihr ne bi mel, to niti za v centralno ni.... Kt drugo če res tolk fajtajo, posledica česa je splav? in kako pride do nosečnosti? So samo dedci tisti ki so odgovorni za trebuh, al tud ženske kaj pripomorejo k temu? Zakaj ne bi pri ženskah začeli fajtat pa naj držijo noge skup? Pa ne bi bilo teh težav.....

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.338
7.477
113
Če gre za posilstvo, potem tole ne velja. Drugače pa če je otrok iz ljubavi, pa sta odgovorna oba. Sicer pa, koliko vem je splav pri nas omogočen sleherni ženski. Če pa na Poljskem ni, pa naj tam poljakinje fajtajo. Kaj se imamo mi za to vtikovat.

Če gre za posilstvo, potem tole ne velja. Drugače pa če je otrok iz ljubavi, pa sta odgovorna oba. Sicer pa, koliko vem je splav pri nas omogočen sleherni ženski. Če pa na Poljskem ni, pa naj tam poljakinje fajtajo. Kaj se imamo mi za to vtikovat.
so določeni primeri ko je splav rešitev. Okej naštel si posilstvo, tu je recimo še kak incest, pogojno kak pedofilija zanositvijo, potem pa že preklopimo na to da bo nosečnost rizična, težave z razvojem ploda/zarodka (nepravilen razvoj), rizičen porod. In tu se zadeve v veliki večini končajo. In če preštejem vse te primere v Slo, koliko oseb se najde tu notri na letni ravni?

Bolj se gre za to, da se splav nekako izenači z ostalimi oblikami kontracepcije, torej da splav predstavlja nekakšno obliko kontracepcije. To je pa povsem drug svet