Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pri kazenski prijavi, je punca predložila posnetke snemanja. Pri nas ni nič če je resnično, ker bodo rekli, da je šlo za nezakonito snemanje. Spomnimo se opankarja in prisluhov, in tudi žrtev je povedala, da je mogla vlečt....
ne upaj na sodišče... on je pravi, napravi strani.
Opankar je šlu clo bolj drzno, na TV je javno izrekel ker je proti Janši ne bo šu nikoli v arest.
In točno tako je.
V tujini po taki izjavi nebi imel nobene javne funkcije več, celo se mi zdi da firme nebi mogu odpret.
Pri kazenski prijavi, je punca predložila posnetke snemanja. Pri nas ni nič če je resnično, ker bodo rekli, da je šlo za nezakonito snemanje. Spomnimo se opankarja in prisluhov, in tudi žrtev je povedala, da je mogla vlečt....
Med drugim je Prednikova bivša partnerka posnela tudi hud prepir med njima januarja letos, ko jo je Prednik po njenih besedah tudi udaril, ji zvil roke in jo butnil ob steno, med prepirom pa vpil, da te noči ne bo preživela, da ji bo zlomil telefon in vse ostalo, da je njen umor že naročil, samo še plačati ga mora, da jo bo skalpiral in ubil.
saj to sem napisal, vprašanje pa če je to zakonito, kot je meni znano bi ga morala najprej obvestiti da prepir snema...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.