Čakaj..., a ti ga ne plačujejo drugi?Če nič ne delaš, si na sociali, potem dejansko je.
Čakaj..., a ti ga ne plačujejo drugi?Če nič ne delaš, si na sociali, potem dejansko je.
Če hočeš kvaliteto mora bit plačana, pa ne po vstopni ceni.Ja Ti, ki si na sociali, ne plačaš nič.
Tak' k cigani!
Žal daleč od tega, da bi bili edini. Ravno par dni nazaj sem se pogovarjal z enim telesno odraslim otrokom ženskega spola, ki mi je predaval o tem kako smo v primerjavi z drugimi kot država res kul s tem našim brezplačnim zdravstvom. Se je pa potem malo zakompliciralo vse skupaj, ko sva se v debati dotaknila določenih postavk na plačilni listi. Po nekem naključju je bejba volilka Svobode, njen tip pa volilec Levice. Me je to kar presenetilo (če verjameš v smrkce).Nevladniki še vedno mislijo, da je zdravstvo pri nas brezplačno.
Inštitut 8. marec
Tina in Nika sta se včeraj odpravili na koncert Severine, a ga na koncu žal nista poslušali. Večer sta namreč preživeli na urgenci. Tik pred koncertom je Tino zaradi močnih bolečin, vročine in krčev...www.facebook.com
Sem te mal popravu, glede na to, da ga noben ne sili imet študentske bone in da je dejansko vsako leto manj ponudnikov.Lastnik Mandale je med razlogi za zaprtje enega od lokalov omenil tudi, da se je napačno odločil nudit subvencionirano študentsko prehrano.
Ta teden sem nekaj gledal stroške za plačilo poletnega dela in koliko študent potem dobi na račun. Imam občutek, da so sedaj vse živo obesili gor, da je bila včasih manjša razlika.Žal daleč od tega, da bi bili edini. Ravno par dni nazaj sem se pogovarjal z enim telesno odraslim otrokom ženskega spola, ki mi je predaval o tem kako smo v primerjavi z drugimi kot država res kul s tem našim brezplačnim zdravstvom. Se je pa potem malo zakompliciralo vse skupaj, ko sva se v debati dotaknila določenih postavk na plačilni listi.
Ni panike, večino* pripevkov itak plača delodajalec in se študentu nič ne poznaTa teden sem nekaj gledal stroške za plačilo poletnega dela in koliko študent potem dobi na račun. Imam občutek, da so sedaj vse živo obesili gor, da je bila včasih manjša razlika.
Ta teden sem nekaj gledal stroške za plačilo poletnega dela in koliko študent potem dobi na račun. Imam občutek, da so sedaj vse živo obesili gor, da je bila včasih manjša razlika.
Poglej priponko 100132
delovno ja, pokojninsko pa ne.da lahko študentje to upoštevajo v delovno dobo