8mi Kolač

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.938
4.368
113
Gt_MMZxXkAA9adk.jpg

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

delter333

Guru
21. maj 2010
2.074
1.777
113
Notranjska
Prosim ne pametuj, če ne poznaš zadev. Samska ženska nima šans da posvoji otroka. Dobro situiran par z lastno hišo, dobrimi službami je rabil v naši lepi 12 let, da je lahko posvojil otroka.
Moje mnenje je da posvojitev otroka mora biti težak proces, ker če to spravimo na nivo nakupa štruce v trgovini lahko ustvarimo nove probleme. Zagotovo sem poenostavil in to z namenom, kakor je verjetno z namenom težka pot do posvojitve. Ne vem sicer kako je v drugih državah, prav enostavno verjetno tudi ni. 12 let je pa kruta, to je pa res.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

delter333

Guru
21. maj 2010
2.074
1.777
113
Notranjska
(Ko smo bili na oblasti mi, komunisti, je miličnik prišel v okvirjeno naselje, zaprl problematika v prikolico in ga tam vzgajal tako dolgo, da niti strop ni bil več bel. Spet nekaj, kar ste zjebali. :-D)
Vzojno ste tudi ljudi pometali v jame ampak pustimo zdaj malenkosti, pomemben je splav in z vami pridobljene človekove pravice, katere so v svetu prišle skupaj z razvojem družbe organsko. So pa vse te pravice močno zajedle v demografijo držav, kar se bo pa videlo na daljši rok.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in jest5

delter333

Guru
21. maj 2010
2.074
1.777
113
Notranjska
Ne razumem, kako bi to fizično vplivalo name, če bi sorodniku miličnik razbil zobe? Razen kot prikrito grožnjo (kar je pod nivojem, in jaz s tabo tako ne komuniciram) / branjenje dobrega imena nekdanje milice? Celo v familiji sem imel (že pokojnega) miličnika... kako bi moje pisanje lahko upravičilo tako reakcijo?

In še vir: v cajtengih je točno to navedel policaj, ko je komentiral problematiko nezakonitih čezmejnih migracij. Včasih je očitno milica te pristojnosti imela, seveda je šlo za okvir nekdanje Juge, kar pove že ime milica.
Vi ste jim pobrali še tisto malo kar jih je imela ob koroni. Ampak volilni slogan je potrebno udejanjiti pa četudi z glavo u zid.

tony

Guru
23. jul 2007
10.211
1.769
113
To s korono je nesmisel.

Ja, to da smo podrli ograjo na meji je neumnost. V časih Jugo vojske je v javnem diskurzu bil prisoten termin deterent, in vsi smo vedeli, kaj je pomenil.

Zagotovo bomo ograjo - ne vem kdaj, ampak še za časa naših življenj - spet postavljali, tokrat 2x višjo...