8mi Kolač

tony

Guru
23. jul 2007
10.128
1.718
113
Problem (bolj današnje družbe kot 8. kolača) je, da so uspeli mnoge prepričat, da so bolj relevantni od Društva za priznanje praženega krompirja kot samostojne jedi.

O tem kako in zakaj bodo pa nekoč pisali seminarske.
Točno tako. So na nivoju društva PGC, le da imajo svojo FB stran, ki so sile globoke države jo že 100x zblokirale. Ker sem jim tudi sam stisnil ene 5 lajkov, mi je FB zablokiral račun, ker da moja aktivnost "dokazuje, da ne obstajam".

Zakaj pa desni mediji in SĐS fašejo tako hudo alergijo ob besedi Nika (kar je, btw., tudi ime Janezove hčere)? Očitno se jo bojijo. Nekemu delu družbe se verjetno zdi karizmatična ali pa se poistovetijo z njenimi cilji. In takih ljudi ima desnica premalo. Una konzervativna smrklja iz YT (ki je dejansko celo lepo ženska) bo morala še 10 let prej fajtati, preden pride do Orbana.

Če bi DZPPKKSJ imelo eno Niko, bi si lahko... obliznilo vseh 10 prstov. Kaj naj zdaj?

"Nika in 8m ni strokovnjak za nič vendar teme izbirajo selektivno glede na to kjer ima trenutna politika željo."

Ko bo pa C0 za trenutno politiko postal prevelik problem in ga bo storpedirala, boste pa izpadli... Kako že? Nevedni.
nika se je mela možnost dokazat okrog pitne vode že nekaj let nazaj in sicer v Anhovem pa je bla raje tiho......

tudi tisto s splavom je bolj rekalam kot pa kaj uporabnega

okrog zdravstva in predavanj (poabla je kebra ki je mimogrede tudi jih fino streljal mimo) pa ne bi

skratka kot si napisal ženska je stručko za vse, samo pri utemljevanju se zadeva ustavi. In ja tud šolde iz prorpačuna dobiva za rezulatte ki niti vode ne pijejo
o fotrcu mihcu pa kdaj drugič

tony

Guru
23. jul 2007
10.128
1.718
113
Ta debata te presega. Pejt pisat kaj drugega.

"In ja tud šolde iz prorpačuna dobiva za rezulatte ki niti vode ne pijejo"

"Nam je smešno."

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

tony

Guru
23. jul 2007
10.128
1.718
113
" tudi tisto s splavom je bolj rekalam kot pa kaj uporabnega"

a) Nimaš pojma, niti te problematika ne zanima.

b) Za reklamo se pa kar hudo zaganjate v en šolski krožek...

• Všeč mi je

tony

Guru
23. jul 2007
10.128
1.718
113
"nika se je mela možnost dokazat okrog pitne vode že nekaj let nazaj in sicer v Anhovem pa je bla raje tiho......"

Nisi dovolj pismen. Pridi nazaj, ko boš prebral ene 3 knjižnice knjig. Nato ti bo pa nerodno, za nazaj.

• Všeč mi je

tony

Guru
23. jul 2007
10.128
1.718
113
" o fotrcu mihcu pa kdaj drugič"

Če je Nikin foter res tisti Miha Kovač, ki je pisal v Mladino, je to top šit. Lej, nekaj pa le veš.

• Všeč mi je
" tudi tisto s splavom je bolj rekalam kot pa kaj uporabnega"

a) Nimaš pojma, niti te problematika ne zanima.

b) Za reklamo se pa kar hudo zaganjate v en šolski krožek...
drži da me ne zanima ker recimo ne morem zanositi, se me pa hudo tiče, ko splav povzroči neplodnost, ko oseba ki je splavila potrebuje pshihiatra, ker se psihično sesuje, ker......

ja takrat se me tiče ker gredo tile stroški tudi iz mojega žepa. Zelo grdo, surovo napisano,ampak tudi to se zgodi

"nika se je mela možnost dokazat okrog pitne vode že nekaj let nazaj in sicer v Anhovem pa je bla raje tiho......"

Nisi dovolj pismen. Pridi nazaj, ko boš prebral ene 3 knjižnice knjig. Nato ti bo pa nerodno, za nazaj.
model mam tovrstno (naravoslovno) izobrazbo tako da za razliko od nje vem kaj pišem

• Haha

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.742
6.942
113
Spet izmotavanje. Kot mirsi v temo o cepivih.

A je škodljivo za državo, da je na bus postaji premalo placa za buse ali ni?

Denar ne more biti argument. Gremo zidat avtocesto, imamo pa samo pol potrebnega denarja. Hm, dajmo polovico trase prodati tujemu investitorju, potem pa bo denar. Oh, wait... (Ker ne boš poštekal, bom izpisal v celoti: ja, potem denar bo, ne bo pa kje graditi AC/bus postaje. Come on.)

erikson

Guru
25. avg 2007
23.329
7.092
113
V zgornjem pogovoru Nika pove, da se bo kmalu poslovila iz I8M in odprla knjigarno, kjer bo ponujala tudi kavo in tortice. Ljubezen do knjig ji je prenesel oče, ki je bil glavni urednik založbe Mladinska knjiga.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

tony

Guru
23. jul 2007
10.128
1.718
113
drži da me ne zanima ker recimo ne morem zanositi, se me pa hudo tiče, ko splav povzroči neplodnost, ko oseba ki je splavila potrebuje pshihiatra, ker se psihično sesuje, ker......

ja takrat se me tiče ker gredo tile stroški tudi iz mojega žepa. Zelo grdo, surovo napisano,ampak tudi to se zgodi
Kup neumnosti. Nimaš pojma. Tematika te ne zanima in se nikoli niso o njej hotel izobraziti.

Kot da se na primeru Amerike ne da dnevno brati grozot, ki jih je povzročila prepoved in kriminalizacija splava. Kdor tega ne zaznava je ali skrajnež ali pa nemogoče butast.

Niti nisi prebral več kot 2 knjigi v lajfu, sicer bi ti prišla pod roko kakšna iz 20ih ali 30ih let, kjer bi lahko prebral, kaj vse so obupane ženske počele, ko še ni bilo legalnega splava. Ker ne veš kaj: umirale so.