8mi Kolač

tony

Guru
23. jul 2007
10.090
1.715
113
Hrana (glej slike) --> prekomerna teža --> sladkor --> in potem je obravnava kriva, da se slabo počuti.
Še tretjič, ker se vam kar ne usede: sladkorne nima zaradi žretja cukra ali zaradi prenažiranja. Ima type 1 diabetes (včasih, ker si letnik 73, se mu je reklo juvenilni diabetes, ker ga fašejo že zelo mladi ljudje), ki ga je dobila že v otroštvu in niti slučajno nima vzroka v prehrani.

Temu se reče, da se nekdo naslaja nad lastno nevednostjo. Nagravžno je.

• Všeč mi je
Reactions: jest5
Berem zadnjih nekaj strani...Vse lepo in prav okol Nike. Kaj ima pa njena telesna teža veze s čimerkoli? Še kar ne gre razumet, da se vpikavate v napačne stvari, vse to je isti drek, kot Avdičev kredit, sam druge barve. Ravno zarad takih in podobnih drekanj SDS ne zleze čez 20%.
dajva rečt tkole....nika se baše, se slika s krožnikom narezka, se slika z 2 napol golimi moškimi v postelji.....

po drugi strani nam recimo taubi (no nam je) razlagal kje naj v aktualnem tednu najceneje nabavimo hrano za čez teden, da ne bomo lačni. Priležnica Tinči je šla še korak dlje in razlagala kako naj upokojenci namest mesa raje uživajo stročnice med drugim tudi zato ke so cenejše in podobno.

Nika se recimo takoj obregne ob kako seksistično izjavo, po drugi strani se je slikala z 2 napol golima moškima. Nekako te njene, njihove izjave ne shajajo najbolj z njihovo realo. To je recimo za enega povprečenga janeza dovolj da vidi da neki orng ne štima

Imaš tudi njene, njihove obrazložitve zakaj so glasovale proti referendumu o vodi, kako so za čisto pitno vodo, a ko je recimo Solkan mel probleme nema jih, prav tako okrog kanalizacije ki se sedaj gradi,ker da baje za to nimajo znanj in podobne nebuloze

skratka men recimo so disastr, pa nism janezov fan, sem mu sm in tja namenil glas, pa nism vedno za njegove ideje, tvite itd...pač malo bi se moral brzdat (kar se njega kot takega tiče)

avdič je pa poglavje zase. Že zaradi ravnatelja bi moral pazt kaj in kako blebeta. Okrog njegovega kredita pa nima kaj rečt, temu ne sledimi, niti me ne zanima. Je pa tko da se njegovi štosi prodajajo in to pač prinaša cekine. Meni je antipatičen, ampak če gre ven na trgu pač gre. Sicer pa mamo davkarijo, kpk, in podobne stručnjake naj preverijo kaj in kako. če je model čist se nima kaj sekirat kvečjemu bo lahk tožbo vložu zarad blatenja in jo zagotovo tudi dobil. če pa so mutni poslovi pa naj rešujejo organi pregona.