8mi Kolač

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.820
3.433
113
Svojo nestrpnost naj poucujejo za svoj denar
A tiste raziskave in nakladanja o teorijah spola in vseh mogočih bedarijah, ki jih pišejo požegnani NVOji ter jih nikoli več nihče ne pogleda, stanejo pa kar precej denarja, bojo sedaj tudi začeli delati za svoj denar ali bojo še naprej to počeli za državni denar?

Samo vprašam, da vidim ali so isti vatli za vse...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.512
2.420
113
Pomurje
A tiste raziskave in nakladanja o teorijah spola in vseh mogočih bedarijah, ki jih pišejo požegnani NVOji ter jih nikoli več nihče ne pogleda, stanejo pa kar precej denarja, bojo sedaj tudi začeli delati za svoj denar ali bojo še naprej to počeli za državni denar?

Samo vprašam, da vidim ali so isti vatli za vse...
Oboji ocitno delajo z najinim denarjem.
Mene motijo oboji, tebe pa eni

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.280
2.873
113
Lublana
Obišči stran
Ravno obratno. RKC ima veliko večji vpliv.

Nika in kompanija lahko "prepriča" samo tiste, ki so ji po idejah blizu. Župnik pa po drugi strani nastopa s pozicije moči-ker je župnik tko rekel, bo že prav.

Ampak razumem, zakaj je to enim ok. Ker župniki po večini navijajo za taprave :evil: V nasprotnem primeru bi bilo joka in stoka za 5-kratni pretok Save
Ne da jaz kakorkoli podpiram RKC ampak meni še noben župnik ni rekel koga ali kaj naj obkrožim na volitvah ali referendumu. Je pa res, da ne hodim v cerkev in se ne družim in nimam nobenih stikov z župniki ali s kom drugim, močno povezanimi s cerkvijo. Tako, da je v bistvo ravno cerkev tista, ki ima vpliv zgolj na omejeni zaprti krog tistih, ki so ji po idejah blizu in so že itak na njeni strani, zato pa hodijo redno v cerkev. Jaz pa recimo prav tako, kot v cerkev ne hodim na sestanke, predavanja ali zborovanja ali karkoli že imajo razni inštituti, Kovačeva, Jenul in podobni nevladniki. Ampak njihove predloge in sugestije pa vseeno čeprav nočem in ne želim, vedno vidim in slišim, saj so s tem zelo agresivni in celo podprti z javno RTV... Vsekakor imajo "nevladniki" mnogo večji vpliv na neodločene, labilne, nevedne in preprosto zabite osebe, katere ne hodijo v cerkev.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in piagolo