8mi Kolač

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.207
5.663
113
Proti produktivnemu in reproduktivnemu okolju...

....sami sebi namen....dekadentni zahod jim pa pri tem drži štango....!

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in B81

erikson

Guru
25. avg 2007
22.506
6.274
113
Kje najdejo vse te izraze? Kako bodo zaščitile moške reproduktivne pravice, glede na Zakon o enakih možnostih žensk in moških (ZEMŽM).

Ustvarjanje enakih možnosti je naloga celotne družbe in pomeni odstranjevanje ovir za vzpostavljanje enakosti spolov, zlasti s preprečevanjem in odpravljanjem neenakega obravnavanja spolov kot oblike diskriminacije v praksi, ki izvira iz tradicionalno in zgodovinsko pogojenih različnih družbenih vlog, ter ustvarjanje pogojev za vzpostavljanje enake zastopanosti obeh spolov na vseh področjih družbenega življenja.
Neposredna diskriminacija zaradi spola obstaja, če je oseba zaradi svojega spola bila, je ali bi lahko bila v enakih ali podobnih okoliščinah obravnavana manj ugodno kot oseba nasprotnega spola.

Aeon_Pax

Pripravnik
19. okt 2012
35
18
8
Ljubljana

:D

Nadaljevala je z navedbami preteklih uspehov inštituta. ''Skupaj smo zaščitili čisto vodo, odstranili politično vmešavanje v javne medije, zagotovili brezplačna šolska kosila in še več. Trenutno vodimo evropsko gibanje, da bi pomagali zaščititi reproduktivne pravice."
Realno bi pa morala zapisati: "Skupaj smo zaščitili Zokija in njegov drekovod, imamo RTV pod popolno levo kontrolo, in jaz jem v prvem razdredu. Trenutno pa se borimo za vse razen za svoje ljudi."