Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
Pozdravljeni!
Evo, meni je crknil drugič in sedaj mi ne priznajo garancije.
Kupil sem ga v februarju, nato je delal kake 3 tedne, potem pa je začel crkovati. 1x dnevno se je zmešalo displayu in si ga moral ugasnit in prižgat nazaj. Nesem nazaj v trgovino, ga pošljejo na servis, in pride nazaj po cca 40 dneh. Telefon dela. Sčasoma naložim gor novejši SW in stvar lepo deluje. Nato pa spet naenkrat crkne display, ko sem ga prižgal so bile samo pikice (k sneg na TV, če ven vrže, sam da je bil tu barven sneg
. Sedaj ne pomaga več izklop/vklop. Doma ga priklopim na USB, da naredim še backup. Sicer mi je uspelo to šele v ene tretjem poskusu. Nato ga nesem spet nazaj v trgovino, v začetku junija. In sledi šok v soboto. Ga grem iskat, pa piše, da ne priznajo garancije. Na nalogu je sledeče:
Simptom 4907 Zaslon ne deluje - prazen
Napaka 460 Predano v tovarniški servis
Napaka 335 Mehanska poškodba - nepopravljivo, se ne popravlja, zvita osn.
In danes kličem na Teleray, kaj jim je, telefon ima eno samcato praskico, pa se možakar na drugi strani ne da, pravi da je verjetno padel na tla s kake velike višine, in da se je zvila osnovna plošča. Pa mi ni nikol padel. Skratka, kaj se sploh v tem primeru da narest, sva se "pogovarjala" 15 minut, pa je bil neomajen. Vsak nasvet dobrodošel!
Lp, Tuši