6120c - problem

Yuri

Zelenc'
27. jul 2007
19
0
1
Halo.

6120 classic, starega 7 mesecev ne dela vec!
Naprej mi je zamrznil, nato sem dal ven baterijo, pol pa mi noce vklopit vec!
Symbian ni bil posodobljen, kolikor vem.
Problem?

Hvala!

Lp, Y

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik Yuri pravi:
Problem?

Enostavno, če ti je telefon še v garanciji, ga nesi na servis.

Yuri

Zelenc'
27. jul 2007
19
0
1
Iscem drugo moznost....ce ni, bo res treba odnest...
frown-1.gif

Nesem na mobitel in dobim kak mobilc na posojo? Je vse odvisno od dobre volje Mobitela?

Lp, Y

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Jaz ne bi preveč kompliciral, prej ko neseš telefon, prej ga boš dobil nazaj popravljenega. Če pa se ga ne bo dalo popraviti, pa ti bodo dali novega. Razen seveda, če je do okvare prišlo zaradi kakšne poškodbe, potem to z garancijo ne bo šlo skozi.

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik Yuri pravi:
Halo.

Problem?

Hvala!

Lp, Y
Meni isto!!!, kar crknil je brez razloga, naslednii teden bo 45 dni odkar sem ga dal na servis
bonk.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Yuri pravi:
Iscem drugo moznost....ce ni, bo res treba odnest...
frown-1.gif

Nesem na mobitel in dobim kak mobilc na posojo? Je vse odvisno od dobre volje Mobitela?

Lp, Y

Neseš na Teleray in ne na Mobitel. Teleray je servis Mobitel pa operater. Zadeva bo hitreje narejena če neseš direkt na servis in pri njih zahtevi nadomestni aparat.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik wasiriki pravi:
Citat:
Uporabnik Yuri pravi:
Halo.

Problem?

Hvala!

Lp, Y
Meni isto!!!, kar crknil je brez razloga, naslednii teden bo 45 dni odkar sem ga dal na servis
bonk.gif

pokliči na servis pa jih malo spomni na svoj telefon ... podobno se je zgodilo mojemu bruderu ... je mel telefon Telerayu, ki so ga poslali na servis, minilo je 45 dni, mi pokličemo in zahtevamo nov telefon, ki ti ga po 45 dneh morajo dati ... njihov odgovor je bil, da je telefon že 1 tedn pri njih in, da ga naj pridemo dvignit
bonk.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pri meni telefon super dela. O kvaliteti ohišja pa je škoda izgubljati besede ...

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Pozdravljeni!

Evo, meni je crknil drugič in sedaj mi ne priznajo garancije.

Kupil sem ga v februarju, nato je delal kake 3 tedne, potem pa je začel crkovati. 1x dnevno se je zmešalo displayu in si ga moral ugasnit in prižgat nazaj. Nesem nazaj v trgovino, ga pošljejo na servis, in pride nazaj po cca 40 dneh. Telefon dela. Sčasoma naložim gor novejši SW in stvar lepo deluje. Nato pa spet naenkrat crkne display, ko sem ga prižgal so bile samo pikice (k sneg na TV, če ven vrže, sam da je bil tu barven sneg
wink-1.gif
. Sedaj ne pomaga več izklop/vklop. Doma ga priklopim na USB, da naredim še backup. Sicer mi je uspelo to šele v ene tretjem poskusu. Nato ga nesem spet nazaj v trgovino, v začetku junija. In sledi šok v soboto. Ga grem iskat, pa piše, da ne priznajo garancije. Na nalogu je sledeče:
Simptom 4907 Zaslon ne deluje - prazen
Napaka 460 Predano v tovarniški servis
Napaka 335 Mehanska poškodba - nepopravljivo, se ne popravlja, zvita osn.
In danes kličem na Teleray, kaj jim je, telefon ima eno samcato praskico, pa se možakar na drugi strani ne da, pravi da je verjetno padel na tla s kake velike višine, in da se je zvila osnovna plošča. Pa mi ni nikol padel. Skratka, kaj se sploh v tem primeru da narest, sva se "pogovarjala" 15 minut, pa je bil neomajen. Vsak nasvet dobrodošel!

Lp, Tuši

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Pri meni telefon super dela. O kvaliteti ohišja pa je škoda izgubljati besede ...

Kaj mu manjka? Sin ga enkrat dnevno zabriše v tla, pa še vedno dela.
evil.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik wasiriki pravi:
Malo para malo muzike
Se mi je zdelo nekam sumljivo veliko funkcij za tako ceno.

Drugače je telefon odličen, da ne bos mislil da je samo pri tem modelu tako, tudi pri dosti dražjih pride do tega.

lpG

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
Pozdravljeni!

Evo, meni je crknil drugič in sedaj mi ne priznajo garancije.

Kupil sem ga v februarju, nato je delal kake 3 tedne, potem pa je začel crkovati. 1x dnevno se je zmešalo displayu in si ga moral ugasnit in prižgat nazaj. Nesem nazaj v trgovino, ga pošljejo na servis, in pride nazaj po cca 40 dneh. Telefon dela. Sčasoma naložim gor novejši SW in stvar lepo deluje. Nato pa spet naenkrat crkne display, ko sem ga prižgal so bile samo pikice (k sneg na TV, če ven vrže, sam da je bil tu barven sneg
wink-1.gif
. Sedaj ne pomaga več izklop/vklop. Doma ga priklopim na USB, da naredim še backup. Sicer mi je uspelo to šele v ene tretjem poskusu. Nato ga nesem spet nazaj v trgovino, v začetku junija. In sledi šok v soboto. Ga grem iskat, pa piše, da ne priznajo garancije. Na nalogu je sledeče:
Simptom 4907 Zaslon ne deluje - prazen
Napaka 460 Predano v tovarniški servis
Napaka 335 Mehanska poškodba - nepopravljivo, se ne popravlja, zvita osn.
In danes kličem na Teleray, kaj jim je, telefon ima eno samcato praskico, pa se možakar na drugi strani ne da, pravi da je verjetno padel na tla s kake velike višine, in da se je zvila osnovna plošča. Pa mi ni nikol padel. Skratka, kaj se sploh v tem primeru da narest, sva se "pogovarjala" 15 minut, pa je bil neomajen. Vsak nasvet dobrodošel!

Lp, Tuši

Če si prepričan v svoje potem vstrajaj na servisu. Vem da so enako rekli znancu, pa je dobil popizditis, kasneje se je spomnil da se je enkrat ne vem kako(se mi zdi, da ko ga je imel v žepu) naslonil na aparat in da se je verjetno takat zvila osnovna pločša, seveda je potem sledilo opravičilo na srvisu ker se je tako pizdil
smile-1.gif

lpG

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Jest sem se po telefonu že izkašljal (v pm sicer še nobenga nisem pošiljal), sem pa prepričan, da nisem z njim čist nič narobe delal. Pismo, sem mel prej vse sorte krš jetra od telefonov, smo jih metal s 3 štuka, v pir namakal, flaše odpiral, pa tud en ni crknu. Zej pa tkole, sem res prov jezen. Ker te osnovne plošče se tud ne morjo kr tko hit deformirat, bi pomoje prej mogu ohišje crknit. Me pa prov zanima, zakaj so moral pošiljat v tovarniški servis, da so ugotovil zvito osnovno ploščo. Kaj sploh tu v SLO popravljajo?

P.S. Mogoče ve kako iz *.nbu fajla prebrat ven podatke brez telefona?

LpTuši

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
jest sem ga dobil nazaj po 42 dneh, sedaj dela normalno, pa še garancija se resetira na 2 leti
smile-1.gif