4 GB kartica

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
FAT16
Max Volume Size: 2GB for all OS.(4GB for some OS)
Max File Size: 2GB (Limit Only by Volume Size)
FAT32
Max Volume Size: 32GB for all OS.(2TB for some OS)
Max File Size: 4GB minus 2 Bytes

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Se prav de pri FAT32 zrihtaš do 4GB velikosti velik file za karte (gmapsupp.img), preostanek pa lohk porabš za ostalo (slike, glasbo, ...)
cool-1.gif

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Poglej v katerem formatu deluje in primerjaj z zgoraj opisanim. Kartica mora biti formatirana v istem formatu kot naprava!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Zanima me katere izmed novejših naprav GARMIN podpirajo 4 GB SD kartice?

205W, 255W, 265W itd….za 765T vem, da jo?

Hvala za odgovor

---------------------

Pozdravljeni,

Vsi našteti modeli cestnih navigacij podpirajo 4 GB SD kartico. Pomembno je le, da je kartica običajna in high speed!

LP,

kurjac

Pripravnik
14. sep 2008
66
0
6
NM
Za 205w uporabljam 4GB takeMS Hyper Speed133X. Kupil sem jo za fotoaparat in namerno iskal tako, ki nima oznake HC.
To pa za to, ker moj čitalec kartic ne podpira SD kartice z oznako HC.
Kupleno pri Mimovrste......

Lp

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6

Question: What is the largest SD card that my nüvi can use?
Answer:
If your nüvi has the latest version of operating software, there is no limit to the size of data card that it can accept. The nüvi units are compatible with both normal Secure Digital (SD) data cards and Secure Digital High Capacity (SDHC) data cards.
If you need to update the software in your nüvi, you can do so using our WebUpdater program which can be downloaded from our website: www.garmin.com/webupdater

Last modified on: 10/01/2008

Question: What is the largest Secure Digital (SD) card that my zumo or StreetPilot c5xx can accept?
Answer:
As long as the unit has the latest version of software, your unit can use the following maximum card size:
zumo: 4Gb
StreetPilot c5xx: 2Gb
High speed SD cards can be used however the unit will not read/write at the higher speeds, it will only operate and the lowest data speed.
To download the latest unit software visit our website: www.garmin.com/webupdater

Last modified on: 08/26/2008

markomb

Pripravnik
25. jul 2008
41
0
6
na nuvi 670 mi deluje 4gb, v nuvi 750 je pravkar 8gb kartica ki tudi deluje.
je pa problem z velikostjo map (vsaj pri nuvi 670, za 750 še ne vem).
včeraj sem cel dan (3x) nalagal na 4gb SD kartico img datoteko veliko 2080MB za nuvi 670. in nikakor ni delovalo. sem mislil da je kaj narobe ker je nova kartica ki sem jo kupil samo zaradi dolgotrajnega kopiranja na nuvi, pa sem naložil par mega kart in je delovalo. potem sem čez noč pustil enako datoteko nalagat direkt na nuvija spet ne deluje!
sedaj nalagam na drugo kartico za drug nuvi - 750 (traja že uro in pol) in mi je žal da nisem odstranil nekaj map, da bi bilo pod 2gb. še 2h do konca, potem pa spet nebo delovalo
smile-1.gif

bom moral zmanjšat. datoteko! in ponovno sprobat. extra ure
smile-1.gif

kolikor je nuvi dober , toliko se mi zameri pri nalaganju map. po 2 dni se ukvarjam s tem, ker je nalaganje tako zamudno.

sem mislil da bo zaradi kartice kaj hitreje šlo vse skupaj, pa ta Building index files... traja ure in ure.

lp,m

bingo

Pripravnik
17. jun 2008
39
0
6
Moj Nuvi 205W dela fino s 4 GB Transcend SD kartico.

Novega Nuvija 265 pa sem par dni nazaj probal s 4 GB Micro SDHC Transcend kartico in prav tako dela fino.

lp

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Meni v Oregonu deluje img velik 3,7GB. Je pa njegova izdelava trajala cca. 30 ur, prenos preko CardReaderja pa 2 minuti.
smile-1.gif

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Kakšn pa je postopek prek card readerja. Odkleneš na compu pa pošlješ na kartico al je kej drugač?

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Lahko pošlješ na kartico preko CardReader-ja, ali pa v 'modificiranem' MS shraniš na C: in potem preneseš na kartico.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Hvala. Bom probal kar direkt na kartico prek cardreader-ja. Ker če je res tolk hitreje, ne vem zakaj se tolk matramo s prenosom prek naprave v kartico.